SteveN Posted May 2, 2011 Share Posted May 2, 2011 Ами то във заглавието почти всичко е казано. Знам, че това не е специализиран форум за джанти, и тук трудно ще се намери купувач, но предпочитам евентуалният кандидат да си ги види на живо джантите и да си ги хареса. Малко допълнително инфо. Отместването е ET18 Това са оригиналните железни джанти на Пежо 406, с първа регистрация XI`1998-а. На самите джанти пише, че са произведени 1996-а (или 1995-та) година. Фирма производител - Michelin Made in France. Колата е внос от Италия, закупена преди 4 години, в България съм я карал 55000 км, като за зимните гуми имам други джанти. Когато купих колата, тя беше на 102 000 км. Джантите са изключително запазени, на практика нямам сериозни удари и изчуквания, не знам как са обработвани, но нямат абсолютно никаква ръжда. Единствената причина, поради която ги продавам е, че през миналото лято доизносих летните гуми, и тази година реших да премина на 15" гуми,и от вчера вече съм със други джанти. Съжалявам, но фотоапаратът ми тази вечер ме подведе, и не мога да приложа снимки, но джантите са достъпни за всеки да ги види и да се убеди, че са много запазени! Цената, на която се продават, е 100 95 90 лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveN Posted May 5, 2011 Author Share Posted May 5, 2011 Ето и снимки на джантите http://steven63.snimka.bg/automobiles/djanti.590393 Само да отбележа, че светкавицата си прави странни шеги. Това, дето на снимките изглежда кафяво (като ръжда) съвсем не е ръжда, просто джантите никога не са мити или пръскани със препарат. Под това кафявото си има здрава, черна основа. И, за да не се приема за UP - нова цена - 95 лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveN Posted May 10, 2011 Author Share Posted May 10, 2011 Нова цена - 90 лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveN Posted May 13, 2011 Author Share Posted May 13, 2011 Нова цена - 85 лв Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveN Posted May 16, 2011 Author Share Posted May 16, 2011 Продадени! Темата е за Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.