djadomraz Posted July 19, 2011 Share Posted July 19, 2011 Ако си спомняш даже бях заплашил че ще намеря следващия който изтърси "оптиката си е оптика" да го цапардосам с нещо по тиквата Link to comment Share on other sites More sharing options...
pAbLo_ Posted July 20, 2011 Share Posted July 20, 2011 http://en.wikipedia.org/wiki/Fiber_to_the_x Оптиката си е оптика,тогава когато не ти влиза У ЛАН порта а в оптична такава Иначе конвертори и тн... разликата е в мастото на прехвърляне на сигнала. Е и че не идват "ЛОШИТЕ" ЛАН техници с големите перфоратори и ти правят стената на сирене Аз и във ФБ им писах - една по ниска тарифа с по малко минути на телефона или без ще е таргет група,но имало преди и не се търсела. Проблема е,че преди са имали обхват на 2 квартала с предимно застаряващо население - визирам БИРЕНА ФАБРИКА! Дядо ми е абонат на ДЦЦ в тази махала - обаче като чу 37 лв за оптика и се отказа Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted July 20, 2011 Share Posted July 20, 2011 Има дуо за 25лв (няма телевизия верно) Link to comment Share on other sites More sharing options...
pAbLo_ Posted July 20, 2011 Share Posted July 20, 2011 Да има но накарай жена си или децата да гледат интернет Те си искат сериали и филмчета с БЕН ТЕН или Хана Монтана ли какво е модерно незнам Значи ще трябва и ТВ. Добре ама на един телевизор не върви,ще трябват 2. Сметката стана 50 лева. Неможем да отрежем телевизията но можем да намалим интернета. Един пакет от 20-25мб/с е съвсем в рамките на нормалното за едно домакинство. Смятаме така на ум без кръчмар - интернет 20-25 вместо сегашни 40 + ТВ + Телефон с намалени минути = 25 -30 лв. Ще кажете ама 7 лв какво са. Днес са 7 но * 12 = 84 лева. ПРИ евентуална такса от към 27 лв на месец излиза,че на година можеш да имаш 3 месеца повече. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted July 20, 2011 Share Posted July 20, 2011 При наличие на доста други доставчици с пакетни цени (макар и с дълъг договор), при които нетя излиза има няма 10-тина лв, тия 25 лв също са доста. Закво ми е *****я телефон с минути... Доста хора също не им трябва телефон. Но така е, в началото са имали 1-2 квартала, как очакват да имат голямо търсене на всяка една тарифа. Дори 20 лв за 20 мбита са малко множко, но примерно ако имаше за 18 лв, дори без телефон, вече е горе долу психологически търпимо за повечето хора. Има ЛАН доставчици (ай да не цитирам да не излезе реклама ), които изобщо не са по-зле откъм стабилност, пинг, за скорости също, при които разликата е само че конверторите не са у дома, а в близкия шкаф навън, и които предлагат по-ниски цени. Че аз като гледам дори ЕК ЛАН на другия ми адрес държи 15/15 мбит постоянно и засега не прекъсва, макар малко по-високия пинг, майка ми е супер доволна засега, за цената да не говорим каква е. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sharkbg Posted July 20, 2011 Share Posted July 20, 2011 Някои хора и аз искаме качество не пакетни услуги И казах че така по-лесно се отсвирва даден оператор ако прави проблеми Просто е. Искам да имам обаче не искам да плащам, няма такъв филм хора Link to comment Share on other sites More sharing options...
pAbLo_ Posted July 20, 2011 Share Posted July 20, 2011 Има ЛАН доставчици (ай да не цитирам да не излезе реклама ), които изобщо не са по-зле откъм стабилност, пинг, за скорости също, при които разликата е само че конверторите не са у дома, а в близкия шкаф навън, и които предлагат по-ниски цени. За ЕК ЛАН си спомням коооооооооолко мерак имаше да им **** майките. Аз със сегашния и предишния ми доставчик такива проблеми не съм имал! За Гаров знаем.Проблема е че трябва да го комбинирам с омразния ми БулСат - тва няя стане!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.