fruitful Posted April 28, 2011 Share Posted April 28, 2011 Купувам Access Point. Понеже ще е зад защитна стена не е необходимо да бъде рутер. Ако е рутер, то нека има възможност да работи в режим "само като Access Point". Цената, която ме устройва е 20-30 лв. Е... може и по-малко. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dravko Posted April 28, 2011 Share Posted April 28, 2011 Купувам Access Point. Понеже ще е зад защитна стена не е необходимо да бъде рутер. Ако е рутер, то нека има възможност да работи в режим "само като Access Point". Цената, която ме устройва е 20-30 лв. Е... може и по-малко. Имам един рутер TP-LINK с изгорял WAN порт - може да се използва за безжично разширение на налична мрежа. Ако обясниш за аккво точно ти трябва ще видим дали ще ти свърши работа. Цената е 15 лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fruitful Posted April 29, 2011 Author Share Posted April 29, 2011 Благодаря на dravko за отзива и AP-а. Позволи ми да го пробвам вкъщи без предварително да го платя. Не се възползвах от възможността, но много благодаря за доверието! Машинката си върши работата, за която беше търсена. Темата може да се закрие. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.