Jump to content
BulForum.com

Продавам WiFi антена с кабел, модната платка и захр. адаптер

Recommended Posts

Пускам обявата от името на приятел:

Продавам WiFi антена от силно насочен тип в задоволително състояние. Антената е от решетъчен тип, т.е. вятъра не прави никакви проблеми. С нея се постигат огромни разстояние между AP и приемник, като според човека, от който е закупена (също от форума) се е ползвала за над 10 км - когато от двете страни има такива антени. В градски условия дава наистаина отлични резултати - човека, който я продава се радваше на безплатен интернет повече от година, с което антената си изби парите многократно. Просто не е необходима вече.

Към нея получавате:

- RF кабела за връзка с платка - късичък е, може би 50-60 см - не съм го мерил.

- RF платка от неизвестен тип (мисля беше с чип на реалтек), модната е с някакъв фърмуер позволяващ, ако не ме лъже паметта до200mW изходана мощност - над три пъти повече от нормалното. Мисля може да работи и като AP. Платката се намира в подходяща за външен монтаж кутия със закрепващи скоби. Комуникацията с PC става по LAN кабел (не се поддържа USB).

- захранващ адаптер за платката с доста дълъг кабел.

Габарите на антената са сериозни - успявам да я вкарам през нормална врата само по дължина, завъртя ли я няма начин - това би трябвало да ви даде представа, а знаещите са на ясно и какви резултати ще имат с тази площ относно силата на сигнала :devil

Евентуално срещу някаква минимална сума може да се договори и прилежащия към нея лан кабел (5 метра) за връзка с PC.

За контакти: 0896359340, Велин. При нужда може да ползвате и ЛС тук, ще препредам на собственика.

Окомплектовката може да видите на снимката - не е много ясна, но с телефон с лошо осветление толкова успях да направя.

Снимка: http://picbg.net/img.php?file=77160d01fe7b0b21.jpg

Цената е определена да бъде 60 лв. Намира се в Пловдив и евентуално може да стигне до определена точка след разговор по телефона.

Не мисля, че куриера е удачен, но при желание - използвайте посочения телефон - винаги може да се договори нещо в тази насока.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...