Jump to content
BulForum.com

продавам мотопед КТМ

Recommended Posts

мотопеда е в отлично състояние произведен 1993 г. пали много лесно, ускорява учудващо добре и поддържа 50 км. в час Разхода на бензин е около 1-1.5 литра на 100 километра всичко по него си работи.има документи Купих го за баща ми но той няма желание да кара мотор

Може да се кара без регистрация и книжка

цената е твърда-500 лв.

http://picbg.net/u/60115/44987/544415.jpg

http://picbg.net/u/60115/44987/544416.jpg

Колега, уверен ли си, че може да се кара без регистрация и книжка? Защото за тия машинки се иска М катергория (идваща с Б-то), но съвсем без книжка, още по-малко без регистрация - няма начин! Все пак е МПС, ако ще и да е под 49 см3.

Иначе машинката изглежда прекрасно - имах подобно КТМ-че (hobby, същата кубатура, хоризонтален цилиндър като твоя]) преди да ми оберат мазето (тяхната .... :angry1 ) и с центробежен съединител си беше слънце - мене 80кг ме возеше без да ме усети :) Успех с продажбата - който го вземе ще е доволен!

Мотопеда е супер, но без регистрация + гражданска отговорност + книжка "М" + каска, човека дето ще го кара големи разправии може да види в КАТ. Разбира се може и без тези неща но не и в града.

Колега, уверен ли си, че може да се кара без регистрация и книжка? Защото за тия машинки се иска М катергория (идваща с Б-то), но съвсем без книжка, още по-малко без регистрация - няма начин! Все пак е МПС, ако ще и да е под 49 см3.

Иначе машинката изглежда прекрасно - имах подобно КТМ-че (hobby, същата кубатура, хоризонтален цилиндър като твоя]) преди да ми оберат мазето (тяхната .... :angry1 ) и с центробежен съединител си беше слънце - мене 80кг ме возеше без да ме усети :) Успех с продажбата - който го вземе ще е доволен!

мотопедите с педали се водят като велосипед с допълнително монтиран двигател

според действащия закон не подлежат на регистрация и изискване за категория

:))

• 4 weeks later...
  • 4 weeks later...

Как да се свържа с теб?

телефон за връзка 0896 404160

моторчето вече е със сменено масло,кабел за свеща,свещ,нови гуми

• 3 years later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...