penchouglov Posted April 24, 2011 Share Posted April 24, 2011 Привет, колеги. Търся си клетка за четири на брой вълнисти папагалчета. Изискването ми е да е в прилично състояние и да не е от онези, които са направени от дървени летвички и метални пръчици - едновремешните. Цената също ми е определяща, понеже не съм в състояние да влагам големи суми в клетка за папагали, ако ме разбирате Link to comment Share on other sites More sharing options...
hishtnika Posted April 25, 2011 Share Posted April 25, 2011 срещу 25 лв получаваш 30х40х60.клетката е ползвана но запазена . Link to comment Share on other sites More sharing options...
penchouglov Posted April 26, 2011 Author Share Posted April 26, 2011 срещу 25 лв получаваш 30х40х60.клетката е ползвана но запазена . Можеш ли да постнеш снимки, за да добия по-добра представа? Link to comment Share on other sites More sharing options...
hishtnika Posted April 26, 2011 Share Posted April 26, 2011 нямам в момента с какво да снимам,ни имам няколко варианта за 4 папагала. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.