jonibi Posted April 23, 2011 Share Posted April 23, 2011 Zdravite.. iskam da vi popitam kakvo tochno trqbva poveche da qm za da kacha nqkoi kilogram.. na 18 sum visok- 1.81 kilogrami- 49 .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted April 23, 2011 Share Posted April 23, 2011 По 4 пъти на ден по 2 филии хляб дебело намазани с масло и обилно поръсени със захар. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jackson_Fan Posted May 15, 2011 Share Posted May 15, 2011 уоу ... 49 кг ... - овесени ядки - мляко - сирене - ориз - картофи - месо - риба - хляб Не претендирам да ти казвам нещо вярно на 100%, но поне това, което съм чел .. мисля, че ще ти се отрази добре! ааа, да ... и яйца! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted May 15, 2011 Share Posted May 15, 2011 По 4 пъти на ден по 2 филии хляб дебело намазани с масло и обилно поръсени със захар. - хляб IИ след някой месец ще пита - колеги как да отслабвам Колега, отвори сайта на bb-team там има доста статии относно диети и т.н. и си харесай нещо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jackson_Fan Posted May 16, 2011 Share Posted May 16, 2011 не знам ... много хора го отричат хляба, но аз преди време бях решил да вадя плочки и спрях хляба за един месец и отслабнах със 7 кг и загубих адски много сила. Да, отслабнах много откъм корем, взех да правя редовно преси и сега съм понапреднал в тази част. В момента пак си ям хляб и си поддържам "релефния" корем :D Не знам, за мен хлябът е страшно полезен и нужен на организма, но то си е до структура на тялото .. аз не мога да пълнея лесно и не ми влияе чак толкова дали ям или не ям хляб /в дебелия смисъл/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.