Evolve Posted April 22, 2011 Share Posted April 22, 2011 Здравейте на всички. Търся си колело до 500 лв. - втора ръка. Да е в добро състояние! Желателно е колелото да има преден и заден амортисьор и 2 дискови спирачки. Също така и да е с 26'' капли. От Пловдив съм. Нямам нищо против и хора от др градове да ми предлагат колела - ще си платя доставката. Също така тук можете да ми пишете и вашите предложения включващи снимка и характеристика. МОЛЯ ТЕМАТА ДА БЪДЕ ИЗТРИТА! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ghetto_Freak Posted April 22, 2011 Share Posted April 22, 2011 Онтарио. Сега му взех две нови дискове спирачки, нова задна капла. Спецификация: Части - Стари Нови Рамка - Drag Ontario 20" Вилка - SR Suntour XCR Лапа - Ameoba Кормило - Trumativ XC Reserbar Обтегач - преден - Shimano 050 Обтегач - заден - Shimano 200GS Верига - Команди - Shimano Спирачки - - предна + ротор - Avid v-break ProMax+ Shimano - задна + ротор - Avid v-break ProMax - но нямам диск за централ лок имам само за 6 болта, но ще намеря Педали - VP 558 Движение - предно - Shimano HB-RM65 Движение - задно - Shimano FH-M495 Седалка - Iscaselle Колче - Kaline Гумa - предна - Minion DHR Гума - задна - Шина - предна - Mach 1 Nitro Шина - задна - Sunrims Rhyno Lite Чашки - Cane Creek VP A71 Колелото е запазено. Новата капла е с 8 венецова касета, а командата си седи за 7, така че само една команда ти трябва и колелото е перфектно. Не е тормозено. Предимно в града и тук по хижа Здравец малко ХС е карано. Писах ти и на скайп Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.