torbalan Posted April 22, 2011 Share Posted April 22, 2011 имам следната нужда - е-майл поща, в която да мога да преименувам мейл адреса на друго име ( за кратко, не ми трябва за постоянно) примерно те ми дават ххх@абв.бг но да мога да го сменя на ъъъ@тралала.ком, или в краен случай поща , завърщваща на ком, но да мога да избирам аз първите 2 иммена.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
plameni Posted April 22, 2011 Share Posted April 22, 2011 имам следната нужда - е-майл поща, в която да мога да преименувам мейл адреса на друго име ( за кратко, не ми трябва за постоянно) примерно те ми дават ххх@абв.бг но да мога да го сменя на ъъъ@тралала.ком, или в краен случай поща , завърщваща на ком, но да мога да избирам аз първите 2 иммена.... Нещо не схващам основната идея . . . Ако притежаваш правата за домейна "тралала.ком" какъв ти е проблема да си вземеш безплатен хостинг с възможности за електронна поща? Например тук. A Gmail отдавна си има подобна възможност - How to Use Gmail With Your Own Branded Domain Link to comment Share on other sites More sharing options...
po_taka Posted April 22, 2011 Share Posted April 22, 2011 взимаш си които домейни искаш и ги пренасочваш към 1 майл mail catching май се казва; най-лесното което се сещам е 1 хостинг от суперхостинг, 5лв е някъде на месец; и си взимаш колкото ти трябват домейни (2ро име) и за тях си слагаш каквито си сикаш 1ви имена http://www.superhosting.bg/web-hosting-register-domains-check.php а в контролния им панел всичко става с кликане даже Link to comment Share on other sites More sharing options...
torbalan Posted April 23, 2011 Author Share Posted April 23, 2011 ne знам дали се изразих правилно искам просто е-майл с разширение .ком и да мога да избера имената преди и след @-та аз... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted April 23, 2011 Share Posted April 23, 2011 За преди @, като се регистрираш някъде, можеш да си избереш каквото искаш и има свободно, в която и да е услуга, примерно гмайл. За след @, това е домейна, там избираш от достъпните емайл услуги в интернет (abv.bg, email.bg, gmail и т.н.). Другия вариант е да си регистрираш домейн (частта след @) и вече да си имаш пълен контрол. Link to comment Share on other sites More sharing options...
plameni Posted April 23, 2011 Share Posted April 23, 2011 ne знам дали се изразих правилно искам просто е-майл с разширение .ком и да мога да избера имената преди и след @-та аз... Ако прочетеш съвсем малко теория, ще си изясниш сам кое може и кое не . . . Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted April 23, 2011 Share Posted April 23, 2011 и един мармот завива шоколад... Аз пък иска да си избирам Sophia Bush или Jessica Szohr, в краен случай Tara Reid. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pAbLo_ Posted April 27, 2011 Share Posted April 27, 2011 Май иска да прави ФИШИНГ човека ама не го разбираме от раз Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.