Niilo Posted July 12, 2004 Share Posted July 12, 2004 Абе аз да не ставам нахален, ама ще може ли да ме снабдите с този скин, че ще пасне идеално на този форум, закойто ми трябва Poznai, обръщам се най-вече към теб, защото ти го направи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
poznai Posted July 12, 2004 Share Posted July 12, 2004 Абе аз да не ставам нахален, ама ще може ли да ме снабдите с този скин, че ще пасне идеално на този форум, закойто ми трябва Poznai, обръщам се най-вече към теб, защото ти го направи. <{POST_SNAPBACK}> щом си фен на invision и grey, с удоволствие. аз мразя шараниите. за мен цветовете са 2 1 - гамата на сивото, което не е 1 цвят де 2 - какъвто и да е цвят, като допълнение към сивото, приоритет ми е червеното, след него зеленото, след това оранжево, след него синьото и др. прати ми PM къде да ти го пратя, по-нататък мога да ти пратя и бутоните на БГ език. едит: няма проблеми за долното Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted July 12, 2004 Author Share Posted July 12, 2004 Прикачвам скина на poznai. Ако той има против да е тук публично ще го махнем Sorry, нямах търпение да пробвам multi-attach-а :Д ipb_images_1_1_.xml.gz ipb_skin_ipbdefault_1_.xml.gz Link to comment Share on other sites More sharing options...
poznai Posted July 12, 2004 Share Posted July 12, 2004 кефят ме иконките на Attached File(s) и брояча за downloads :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted July 12, 2004 Author Share Posted July 12, 2004 Гот е в тая версия как се едитват mime-types - не като в миналата в .php файла Сега хем по-културно, хем по-лесно, хем по-бързо. Аз се радвам много и на начина по който се импортват вече скиновете - отново без нужда от фтп достъп. Въобще помислено е добре Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niilo Posted July 12, 2004 Share Posted July 12, 2004 Ъъъъ, благодаря много за скина Poznai, аз бях фен на phpBB, даже авторите бяха полунавити да отворим официалното phpBB комюнити за бг То аз по принцип не си падам по абсолютните глезотии, а Invision ми се струваше точно такова - добавени са толкова много неща, че чак гадно да ти стане Обаче, като се замислих - бре, те тия неща са полезни за потребителите, той масовюя юзър се шашка по глезотиики Пък и предлага много функции на модераторите и администраторите. Друго - скорост. Администрирам форума на телевизия ММ и е просто ужас ... там сигурно се досещате, че посетителите са от типа "флуудър с елементи на идиот", та форума има ... вече забравих колко мнения. И скоростта е просто ужасна И като разгледах няколко огромни форума на Инвижън - мдам, друго нещо е скоростта И тъй, реших за първи път в живота ми да пробвам Инвижън - за hedonbg.com, който все още се разработва, така че няма да е проблем ако се откажа. Инсталирах го, погледнах, като ъпдейтнахте версията - имаше някои наистина революционни за форумните системи добавки, затова реших и аз да ъпгрейдна ... абе, шашнах се Още инсталацията ме завладя Пък и няма как Invision-а да не е много по-добър от phpBB, все пак в първия се влагат немалко пари Та, бая отклонение се получи. @Dreamer - нещо mime types май не са в момента настроени наред ... като кликнах на download, ми ги показва в браузера като чист текст, като дам с десния бутон Save Link - дава файлнейм index.php. Както и да е, де - свалих и ги ренеймнах Докато се оправя как се качват стила и изображенията се озорих, ама успях в крайна сметка Благодаря още веднъж, с нетърпение очаквам бутоните Have a beer, аз черпа Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted July 12, 2004 Author Share Posted July 12, 2004 Туй с атачментс се води бъг в RC1-то - DeZoeker е гледал във форума на Invision Power и там бил обявено като бъг - значи в RC2 ще е фикснат. Едно време и аз имах достъп до фпт-о на mmtv и трябваше да правя нещо, но в момента не мога да си спомня какво само помня, че се ползваше remote sql server Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niilo Posted July 13, 2004 Share Posted July 13, 2004 Те ММТВ понеже са поверили хостинга на Орбител (на аванта!) и тия ги ебават много често Като някой забрави паролата за ФТП, защото само 1 човек отговаря - трябва да се ходи до техния офис, да се попълват документи ... абе, комедия голяма Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted July 13, 2004 Author Share Posted July 13, 2004 Аз мисля, че е нормално. Не можеш примерно да се обадиш, да кажеш аз съм - сменете ми еди какво си. Може да е някой недоброжелател и затова Орбител предполагам се застраховат по този начин. Това е така, защото ряботят предимно с големи (и сериозни) фирми. Горчилов е пич Link to comment Share on other sites More sharing options...
simbata Posted July 13, 2004 Share Posted July 13, 2004 Сори, май трябваше да направя нова тема но реших, че не трябва да пълня форума с моите глупости Та, исках и аз да си кача в нета таъкв форум и ето какво ме спря : "Това!" Някой знае ли какво трябва да напиша там ? P.S. Не съм сигурен за нито едно от попълнените! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ralexes Posted July 13, 2004 Share Posted July 13, 2004 При мен се губи функцията "виж новите мнения" ползвам Mozilla Firefox. Съжаляваме, но е станала грешка. Ако не знаеш как да използваш тази функция, или нямаш представа защо е станала грешка, потърси повече информация в помощните файлове. Станала е следната грешка: Съжаляваме, но нищо не е намерено. Опитай отново, като разшириш критериите за търсене. Ако си търсил(а) за нови съобщения от предишното ти посещение, възможно е да няма такива. П.С Я по добре върнете стария форум Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jorkis Posted July 13, 2004 Share Posted July 13, 2004 Dreamer нали каза, че бг варианта е много орязан, имаш ли проблем, когато си на английски, защото аз нямам и мисля, че никой не трябва да има ако е на английския вариант Link to comment Share on other sites More sharing options...
poznai Posted July 13, 2004 Share Posted July 13, 2004 Сори, май трябваше да направя нова тема но реших, че не трябва да пълня форума с моите глупости Та, исках и аз да си кача в нета таъкв форум и ето какво ме спря : "Това!" Някой знае ли какво трябва да напиша там ? P.S. Не съм сигурен за нито едно от попълнените! <{POST_SNAPBACK}> ако този форум си го качил там, където и този jpg, няма да можеш да го инсталираш. нужно е да имаш подръжка на базa данни mysql и php Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted July 13, 2004 Author Share Posted July 13, 2004 Няма как да е качил това php в hit-а и да му тръгне Link to comment Share on other sites More sharing options...
simbata Posted July 13, 2004 Share Posted July 13, 2004 Не е в хит-а, а в хост който поддържа php и MySQL. И все пак някой знае ли ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flameblind Posted July 13, 2004 Share Posted July 13, 2004 Тва новото IPB 2.0 хич не е чак толкова лошо, има много яки нововъведения... Обаче е малко объркващо... Link to comment Share on other sites More sharing options...
poznai Posted July 13, 2004 Share Posted July 13, 2004 Няма как да е качил това php в hit-а и да му тръгне <{POST_SNAPBACK}> Не е в хит-а, а в хост който поддържа php и MySQL.И все пак някой знае ли ? ами то си пише името на базата данни и юзера към нея Link to comment Share on other sites More sharing options...
simbata Posted July 15, 2004 Share Posted July 15, 2004 poznai : не те разбирам, ако можеш за ми кажеш какво точно трябва да се напише, ако не ще трябва да търся из другите форуми Link to comment Share on other sites More sharing options...
poznai Posted July 15, 2004 Share Posted July 15, 2004 нали каза че на хоста си имал mysql трябва да видиш какво е името на базата данни и кой юзер, с каква парола, може да се разпорежда с нея, за да ги въведеш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jojo Posted July 16, 2004 Share Posted July 16, 2004 Новият вид на форума е супер! В стария можеше да се редактира даден цитат.Тук не мога да го направя.Може би защото използвам българската версия? Link to comment Share on other sites More sharing options...
simbata Posted July 16, 2004 Share Posted July 16, 2004 jojo, щракаш "reply" в поста на човека от който взимаш цитата. После ти излиза прозореца за отговор и редактираш между скобите QUOTE Dreamer : От къде взе кирилизация за този форум ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted July 16, 2004 Author Share Posted July 16, 2004 Няма превод за IPB 2.0. Ако беше чел темата щеше да го знаеш Това, което има в момента е за 1.3 и доста неща му липсват - логично. Link to comment Share on other sites More sharing options...
simbata Posted July 17, 2004 Share Posted July 17, 2004 Мисля, че този форум и скин, е много по-красив от стария, въпреки, че се бях привързал много към миналия Link to comment Share on other sites More sharing options...
KenwooD Posted July 17, 2004 Share Posted July 17, 2004 Мисля, че този форум и скин, е много по-красив от стария И аз мисля така! Но защо вече няма Lat/Cyr? Link to comment Share on other sites More sharing options...
xb00t Posted July 17, 2004 Share Posted July 17, 2004 Новата версия е радост за окото, макар и да е малко пренатруфена Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.