Dreamer Posted July 10, 2004 Author Share Posted July 10, 2004 Трябваше да са с новото урл и да са оправени за да се виждат и извън нашата тучна мрежичка. Ще направя повторен едит за да заменя warez.ru с warezru.veno.org. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted July 10, 2004 Share Posted July 10, 2004 когато влизам през http://warezru.veno.biz/ в movie секцията няма линкове ... а влизам през него, защото само така избягвам да се логвам всеки път, когато реша да посетя форума. някакво решение? Link to comment Share on other sites More sharing options...
KnoppiX Posted July 10, 2004 Share Posted July 10, 2004 Хм... така форума изглежда доста по-добре отпреди... Мене и без тва не ме кефеше черното от предишния дефолт.. както и да е .. така определено е доста яко Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted July 10, 2004 Share Posted July 10, 2004 когато влизам през http://warezru.veno.biz/ в movie секцията няма линкове ... а влизам през него, защото само така избягвам да се логвам всеки път, когато реша да посетя форума.някакво решение? Има си линкове. Ако влизаш през www.warez.ru няма вече проблем с форума, щото те прехвърля автоматично на новия адрес Link to comment Share on other sites More sharing options...
poznai Posted July 11, 2004 Share Posted July 11, 2004 нещо против да се активира fast replay на форума? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted July 11, 2004 Author Share Posted July 11, 2004 Би било хубаво, но нали знаеш какво се случва при активирането му Link to comment Share on other sites More sharing options...
poznai Posted July 11, 2004 Share Posted July 11, 2004 аз мисля че няма проблеми да се пусне. ползвам го без проблем аз какъв е проблема, не се сещам, някви стари спомени с blank page ? пусни само на един от форумите за тест, да не се занимаваш много, то ще си покаже. Ако може на общи дискусии, дето се поше повече едит: поредния бъг на форума, не се виждат Forthcoming Calendar Events, макар че в warez-a това не е от значение, щото и без това на members е забранено да добавят събития в календара Link to comment Share on other sites More sharing options...
XC^^The_Devil^^ Posted July 11, 2004 Share Posted July 11, 2004 iskam da popitam taq novata versiq na foruma ima li nqkva opciq katoo seen da vidish opredelen member koga e bil za posledno vtre stot go pregledah ama ne vidqh nesto ina4e tva e qko det ti pokazva da li si online i offline Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted July 11, 2004 Author Share Posted July 11, 2004 poznai, заради възможността да се спами повече. Все пак пуснах на тя и той и на others експериментално. Дано опасенията ми да не се материализират Link to comment Share on other sites More sharing options...
guinness Posted July 11, 2004 Share Posted July 11, 2004 Chesovnika nqma li koi da go naglasi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted July 11, 2004 Share Posted July 11, 2004 E че какво му е на часовника? Той се оправя от твойте лични настроики. Е, няма ли кой да ти оправи часовника? Link to comment Share on other sites More sharing options...
guinness Posted July 11, 2004 Share Posted July 11, 2004 tam vsichko sam napravi i spqmo moq chesovnuik tozi na foroma izostava s 10tina minuti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted July 11, 2004 Author Share Posted July 11, 2004 Готово, вече трябва е с 9 минути напред (спрямо преди, толкова изглежда е изоставането на сървъра) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted July 11, 2004 Share Posted July 11, 2004 Сега е малко напред с около 20 секунди спрямо истинското време, ама така е доста по-добре от преди Link to comment Share on other sites More sharing options...
bl8 Posted July 11, 2004 Share Posted July 11, 2004 А аз да попитам какъв е дефалт енкодинга, защото на мен ми показва windows-1251, но някои неща ми ги вади с йероглифи, но като дам сет енкодинг -=> уиндоус 1251 всичко си тръгва нормално. В мен ли е проблема, защото преди не ми го правеше ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaZoR Posted July 11, 2004 Share Posted July 11, 2004 В началото бях писал че тоя скин не ми харесва.....ама сега нещо ме е прихванало и ме кефи доста.Сигурно щотот свикнах с него. И да питам нещо кав е тоя фастреплей ? И кога ще може да ни запомня вече ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
basten Posted July 11, 2004 Share Posted July 11, 2004 fastreply si go ima mn otdavna kato opciq v invisionboard ama e drug vapros dali adminite shte iskat da go pusnat. Buton4etata sa po-qki ot predi, oba4e na4ina po-koito se otbelqzwat pro4eteni ili nepro4eteni temi mi se struva po-kalpav. Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_anton Posted July 11, 2004 Share Posted July 11, 2004 еми като го има от преди само да питам за кво служи тоя дест риплей? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aston_ Posted July 11, 2004 Share Posted July 11, 2004 И кога ще може да ни запомня вече ? <{POST_SNAPBACK}> влизай направо през този линк http://warezru.veno.biz/invision/ после се логни и вече ще те запомня Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shade Posted July 11, 2004 Share Posted July 11, 2004 don_anton, отговаряш от същата страница. Пробвай го в някоя тема. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Tinkertrain Posted July 11, 2004 Share Posted July 11, 2004 еми като го има от преди само да питам за кво служи тоя дест риплей? <{POST_SNAPBACK}> Както си личи от името на опцията с нея постовете се адвад по-бързо (рай за спамерите ). Чрез нея не се зарежда нова страница за поста, а под дискусията се появява едно допълнително поле, в което въвеждаш мнението си. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krasi Posted July 12, 2004 Share Posted July 12, 2004 Преди, като натисна"Виж новите мнения" , закарфичените теми излизаха най-отпред, а сега са смесени с останалите. Ако има възможност това да се оправи ще е по-добре. Също не ми излиза датата на постовете, вместо нея има само запетая Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted July 12, 2004 Share Posted July 12, 2004 Не излиза щото пише Today, Yesterdаy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted July 12, 2004 Author Share Posted July 12, 2004 Краси, ползвай форума на английски. Българския превод не е актуален и доста неща липсват в него. Link to comment Share on other sites More sharing options...
groover Posted July 12, 2004 Share Posted July 12, 2004 не знам дали сте забелязали, но имаме нов скин, който поддържа всички нови иконки пред топиците., може би само прим мен имаше такъв проблем - само на някои от темите се появяваха новите папчици. сега всичко е оукей и даже е по-красив този gray skin. честито!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.