miro123 Posted July 9, 2004 Share Posted July 9, 2004 4estit forum i po burzo da salogite nqkwi drugi skinowe 4e toq e adski tup Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shade Posted July 9, 2004 Share Posted July 9, 2004 Скина кефи. Сега забелязах, че има нова потребителска група - Members++. Това временно ли е, или стои за постоянно? Link to comment Share on other sites More sharing options...
VooDooMaN Posted July 9, 2004 Share Posted July 9, 2004 Моите извинения. Наистина cookite-то се пази май за новия домейн и затова. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niilo Posted July 9, 2004 Share Posted July 9, 2004 Абе май не му е тук мястото, ама ми стана любопитно. Гледам, че се сторва куки, което поне според името хешира паролата на ника. Някаква идея за какво подяволите е това? То май ще излезе, че е за балами като мен, дето му обръщат внимание, ама Link to comment Share on other sites More sharing options...
CMexyBka Posted July 9, 2004 Share Posted July 9, 2004 Сега забелязах, че има нова потребителска група - Members++. Това временно ли е, или стои за постоянно? taq potrebitelska grupa q imashe i predi tova .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
poznai Posted July 9, 2004 Share Posted July 9, 2004 И преди можеше . <{POST_SNAPBACK}> не можеше едит: за да не се надлъгваме, да се обоснова. преди имаше само линк към съответния пост, а сега освен линк към него, показва и номера на поста в дадената тема Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jorkis Posted July 9, 2004 Share Posted July 9, 2004 А защо като дам 'mark all posts as read' след като влезна пак повечето теми си остават нечетени и все едно някой е писал в тях, а това съвсем не е така. Всеки път си влизам през новия адрес, бисквитките са позволени, но това си седи. Да не би някоя настройка да ми убягва? Link to comment Share on other sites More sharing options...
poznai Posted July 10, 2004 Share Posted July 10, 2004 А защо като дам 'mark all posts as read' след като влезна пак повечето теми си остават нечетени и все едно някой е писал в тях, а това съвсем не е така. Всеки път си влизам през новия адрес, бисквитките са позволени, но това си седи. Да не би някоя настройка да ми убягва? <{POST_SNAPBACK}> това и при мен го забелязах отговора се крие в последния ред на форума Link to comment Share on other sites More sharing options...
poznai Posted July 10, 2004 Share Posted July 10, 2004 мтака жертвах малко от времето си, и докарах едно скинче в гамата на сивото, барабар с корекции в бутоните. ето как изглежда работата: http://poznai.gruh.net/ibr20/ ако ви се ядва, Dreamer като се появи online и ако не го е свършил вече и той, може временно да се ползва този вариант, колкото да има нещо за избор, различно от синьото. user: test pass: test Оранжевата линия горе нарочно съм я оставил така да грее, за да подтиква хората да се логват. Както знаете, след като се логнете, тя си сменя цвета.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted July 10, 2004 Share Posted July 10, 2004 скинчето е доволно не тормози много очите,като се изключи само оранжевата линия.Браво Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted July 10, 2004 Share Posted July 10, 2004 Скин с цвят на гробище... супер Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaN Posted July 10, 2004 Share Posted July 10, 2004 ox tolkova mnogo si mi haresvashe starata vizia! s taia nemoga da svikna ve4e vtori den,neznam vie kakvo tolkova i haresvate . I bykvite edni malki takiva ....... ,zashto ne si varnete staria vid poznat na tolkova mnogo narod ? Ne e kazano 4e kato e namerena nikakva si nova koja triabva nepremenno da se polzva Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shade Posted July 10, 2004 Share Posted July 10, 2004 Готино, харесва ми . Даже тестов юзър си регнах Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_anton Posted July 10, 2004 Share Posted July 10, 2004 мммм мен ми харесва но лично предпочитам синия за сега иначе браво на пича! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted July 10, 2004 Author Share Posted July 10, 2004 Много благодарности на poznai за скина! Вече можете да го използвате Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted July 10, 2004 Share Posted July 10, 2004 Много благодарности на poznai за скина!Вече можете да го използвате Така форума ми напомня за преди. Много му се радвам и ще си го ползвам . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted July 10, 2004 Author Share Posted July 10, 2004 Ако реши да направи други и тях ще адднем Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted July 10, 2004 Share Posted July 10, 2004 Ами ако може предишния сив скин да се преработи за новата версия ще буде супер. Но сега малко като поработих с този му свикнах. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VooDooMaN Posted July 10, 2004 Share Posted July 10, 2004 Само да не го изпляскате това сивото на default... пак . Синьото е супер. Могат ли да се сложат още Emoticons? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZGAN Posted July 10, 2004 Share Posted July 10, 2004 Male toq skin e ujasen izobshto ne se opravqm s nego dano izlqzat po skoro novi che izobshto mi se otshtqva d achet aforuma Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jorkis Posted July 10, 2004 Share Posted July 10, 2004 това и при мен го забелязах отговора се крие в последния ред на форума <{POST_SNAPBACK}> Тоест??? Че 'малко' не схванах ЕДИТ аааа че е trial ли ама аз го търсих това trial и не го видях чак сега зацепих Link to comment Share on other sites More sharing options...
poznai Posted July 10, 2004 Share Posted July 10, 2004 по-точно, че е PF 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlekS Posted July 10, 2004 Share Posted July 10, 2004 Dreamer, трябва да управите форум рулз.Иконите не са във фред ЕDIT 2 chicatillo No Problemo Само още едно нещо-ъплоад рулес.Може и повечето да ги знаят, но идват и нови и нови юзъри. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chicatillo Posted July 10, 2004 Share Posted July 10, 2004 Mislq, 4e go opravih. Mersi, Java . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted July 10, 2004 Share Posted July 10, 2004 Хм на мен ми харесва новия син скин (по мяса на дефаулт скина на WinXP), тва сивото май му отвикнах Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.