Jump to content
BulForum.com

Ксенон система HID

Recommended Posts

Здравейте колеги! Продавам ксенон система около 3-4 месеца ми е била на колата но немога да намера документите му. За мен си е подчти нов ксенона всичко си му е ОК

Намира се в Ппловдив, тел.0897 634 089

Цена 55лв.

51609365611009120741303293251Q703ke5s0xUERee9VFBA.JPG 200333289921471683101303293256EeF6f2FDXUewxcmsCvAt.JPG 9269358063634602301303293260t6tShMlErPDGZ0xsgY2D.JPG

колега в един магазин на бул.христо ботев чисто нова такава система струва 60лв а на руският пазар са по 40-45лв нови и то точно като твоя модел който си дал на снимката(от личен опит го знам защото миналият ден си взех такава от там)но все пак успех с продажбата :)

колега в един магазин на бул.христо ботев чисто нова такава система струва 60лв а на руският пазар са по 40-45лв нови и то точно като твоя модел който си дал на снимката(от личен опит го знам защото миналият ден си взех такава от там)но все пак успех с продажбата :)

Колега в кой магазин точно има за 60 лв такава. Не споря просто ми е интересно, от бая време се занимавам с всичко свързано с колите и на такава цена ксенони от теб чувам! Пак казвам не споря може цените да са паднали но ще съм благодарен да ме насочиш кой е магазина и за руския пазар ме съмнява да е същата, аз знам че само буклуци има там..

purvo se izvinqvam za latinecata no sum na gosti v momenta i nqmat kirilica :wacko:

magazinut se namira mejdu voenna bolnica i makdraiv ot stranata na voenna bolnica.a sushtata kutiq i balsti i krushki na ruskiqt pazar sa s 15-20lv po evtini.

oshte vednuj se izvinqvam za latinecata

Ксенона е продаден на приятел преди няколко дена, темата е заключ колеги :P

zlatanov ти ли си тоя дето ми направи лошо име из форума!!!!! Провери първо колко неща съм продал в тунинг форума и колко хоро са доволни от мене.. разгледай архива с приключените ми теми преди да продължаваш да говориш глупости за мен. Вия шопи ми го продадахте в това състояние и ви го върнах привас. Никога никой несъм лъгал за нищо. Имам бан за нищо в форума приемам го въпреки, че ми спъна организирането на две срещи ама няма да позвола да продължаваш да ми опетняваш името, с тоя ник съм познат от 15-16 годишен из повечето автомобилни форуми и много хора ме познават и знаят що за човек съм. Ти само гледаш да грабниш нещо изгодно от тук от там и да правиш мръсно на хората явно си нумаш друга работа.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...