Jump to content
BulForum.com

Продавам АГУ

Recommended Posts

Продавам АГУ ; Бутилката+изпарител+клапан.Бутилката е бьлгарска като обема и е 60 литра,изпарителя и клапана са италиански Ловато.Дадох си колата на скоро ,но без газовата уредба и това е причината да я продавам,до последно е ползвана,като единствения проблем е че трябва да и се поднови прегледа.Намира се в град Пловдив.тел за контакт : 0898429008

Цена:45 лв

• 2 weeks later...
  • 4 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 4 weeks later...

Така като ги гледаш, тая ръждясала бутилка и другите части, дали стават за нещо? Давам 15 лева.

Не ма интерисува грам кво даваш ,запази си малоумните мнения за теб ,изпарителя и клапана са италиански ,системата си работи перфектно,бутилката е наи несьщественото нешо + това че е рьждясала какво значение има нали вьрши работа,Да ти сложат АГУ струва 500 лева,с тея 15 лева отиди да си купиш тоалетна хартия предпочитам да я хвьрля на боклука вместо да я дам на малоумник като теб.

Нова цена 60 лв.

Не ма интерисува грам кво даваш ,запази си малоумните мнения за теб ,изпарителя и клапана са италиански ,системата си работи перфектно,бутилката е наи несьщественото нешо + това че е рьждясала какво значение има нали вьрши работа,Да ти сложат АГУ струва 500 лева,с тея 15 лева отиди да си купиш тоалетна хартия предпочитам да я хвьрля на боклука вместо да я дам на малоумник като теб.

Нова цена 60 лв.

Нямам никакъв интерес и с риск да бъда глобен от мотетатори те реших да пиша тъи ката съм възмотен от продавача заради лошия му език и и коментари те му като новобранец не смятам,че му отиват,съвет да не го прави вече

...като новобранец не смятам,че му отиват,...

Лошият език не отива на никого, пък ако ще и да е тук от началото на създаването на форума. Другият момент е, че правилата на форума започват с точка 1 и 2, които третират точно това. Затова много моля да няма разправии в темите - който иска да предлага по-ниска цена и да се пазари, да го прави по нормален начин, а ако продавачът не е съгласен с даваната цена, просто да му откаже с едно "не става" или "не съм съгласен".

Нямам никакъв интерес и с риск да бъда глобен от мотетатори те реших да пиша тъи ката съм възмотен от продавача заради лошия му език и и коментари те му като новобранец не смятам,че му отиват,съвет да не го прави вече

Трябва да отстояваш и защитаваш своето винаги,на теб ако дойдат и ти кажат че имаш боклуци-и ти отговаряш със "Благодаря ви господине" браво,аз не съм съгласен с това , въпроса е до отношение и до каква степен стига наглярството ,не бих отговорил никога така ако човека ме беше попитал човешки и нормално.Край на оффтопика

• 1 month later...
  • 2 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...