306TDI Posted April 16, 2011 Share Posted April 16, 2011 Изгорялото дъно е това: http://www.asrock.com/mb/overview.asp?Model=P4i45GV%20R5.0 Търся подобно или същото Link to comment Share on other sites More sharing options...
grimingrain Posted April 16, 2011 Share Posted April 16, 2011 здравей , предлагам подобно дъно но за АМД процесор сокет 462 АГП, ддр 400 по характеристики е същото предлагам го с процесор 2100+ , добавям и двд записвачка за 22 лева ако желаеш пиши скайп : jeysetdown P.S. : всичко написано от мен е за 22 лева ( MB+CPU+DVD-RW) Link to comment Share on other sites More sharing options...
magnus Posted April 16, 2011 Share Posted April 16, 2011 С i865GV и ICH5, ако върши работа: ASUS P4P800-MX Няма AGP/PCI-E, както се вижда, баца си с интегрираното видео. 30 лв? ПП: Туй с AMD за подобно, ме накефи, баси , ама си е оферта пак де. EDIT: сравни ги в гоогле , характеристиките им (като изключим сокетите ) съвпадат .. Бе то с мойто i865 не е подобно баш, ако и да са с еднакви цокли... Link to comment Share on other sites More sharing options...
grimingrain Posted April 16, 2011 Share Posted April 16, 2011 ПП: Туй с AMD за подобно, ме накефи, баси , ама си е оферта пак де. сравни ги в гоогле , характеристиките им (като изключим сокетите ) съвпадат .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
306TDI Posted April 20, 2011 Author Share Posted April 20, 2011 сравни ги в гоогле , характеристиките им (като изключим сокетите ) съвпадат .. Нямаше ме в Пловдив тези дни, писал съм на няколко човека. Също искам да уточня, че трябва да е с вградено видео. Спешно ми е ако някой има да пише. Link to comment Share on other sites More sharing options...
postal_88 Posted May 15, 2011 Share Posted May 15, 2011 Виж тук Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.