boomearst Posted April 15, 2011 Share Posted April 15, 2011 Въпросът ми е такъв. Как мога да махна в7 и да сложа виста? Искам да заменя изцяло w7 с Vista Home Basic, но нещо не ми е ясно как става номера. Знам как се слага XP, но тук забелязвам, че не е същото. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shtaiga Posted April 17, 2011 Share Posted April 17, 2011 iskash da imash i dvete ili samo vista ako iskash i 2-te instalirash vista ot disk kato si napravil ot bios-a da ti boot-va parvo DVD-to ili natiskash niakoi ot F-ovete 11 predpolagam i si izbirash ot meniuto kato ti zaredi setup-a prosto si go slagash na drug dial primerno ako na 1 ti e 7 slagash na 2 Vista ili 3 ili koito si izberesh samo ne 1 ako pak iskash samo vista pri instalaciata formatirash diala na 7 i slagash tam vistata Link to comment Share on other sites More sharing options...
viiipeer_ Posted April 17, 2011 Share Posted April 17, 2011 Въпросът ми е такъв. Как мога да махна в7 и да сложа виста? Искам да заменя изцяло w7 с Vista Home Basic, но нещо не ми е ясно как става номера. Знам как се слага XP, но тук забелязвам, че не е същото. Не, че нещо, ама за 'къв дявол го искаш това? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted April 17, 2011 Share Posted April 17, 2011 Съжалявам за офтопика, но подобен самоубийствен ход ми е труден за асимилиране... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted April 17, 2011 Share Posted April 17, 2011 А хрумвало ли ви е, че вероятно има лицензирана виста... Май това може да е единствената причина, ако изключим вероятността да има проблеми с драйвери или нещо такова, с 7-цата. Иначе искаш ли да запазиш инфото от диска? Link to comment Share on other sites More sharing options...
viiipeer_ Posted April 18, 2011 Share Posted April 18, 2011 А хрумвало ли ви е, че вероятно има лицензирана виста... Май това може да е единствената причина, ако изключим вероятността да има проблеми с драйвери или нещо такова, с 7-цата. Иначе искаш ли да запазиш инфото от диска? Ако е така, то защо изобщо се е занимавал с Windows 7?;-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted April 18, 2011 Share Posted April 18, 2011 Ако е така, то защо изобщо се е занимавал с Windows 7?;-) Защото навсякъде се тръби колко е добър, бърз и как Виста трябвало да бъде като него, и човека е бил решил да мине на тъмната страна . Но е видял, че не е нищо кой знае какво, и че Виста си е била добра ОС. Ако не беше да не ми се занимава цялата галимация около преинсталации, вероятно щях да се върна на Win2008, ама айде, а и все пак има някои дреболии, които са подобрени спрямо преди. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.