Jump to content
BulForum.com

koito e fen ekstremnite sportove v tazi tema my e

anarxiq_99

Recommended Posts

Информативно. Точно щото искат мангизи не намерих :) . Иначе ме зарибява скейта и ако ми дойде музата ще си взема по някое време лятото ;)

Твърдо за парашутните скокове!!! Жалко, не не можах да поскачам достатъчно като беше безплатно, сега взимат по 15 долара на скок ...

Поне му опитах вкеса, мама му стара, велико е...

:( :cry

Карай, в чест на спомените тая вечер ще :beerchug :beerchug :punk :music

То и аз така не можах се наскачам, но пък изкарах първия етап от обучението по безмоторно летене :)

Аероклубовете бяха железни едно време...

Сега тези, които имат пари, нямат време, а на мераклиите не им стигат парите. Малко са изключенията.

От известно време съм се зарибил по планинския туризъм в зимни условия. Примерно Мальовица при -5 долу на хижата; Мусала при -20 и 15м/сек вятър...усещането след това е все едно си изкривил пространството :)

Ами нищо особено екстремно не се сещам-е малко блейдове,малко байк...малко wind surf,aко това се брой...

напоследък карам малко блейдове, но не съм много добър. Иначе съм падал от скала 20 метра, което беше екстремно преживяване. Ако има желаещи да караме кънки да се обадят.

блейд=ролери.

Bl8 не е баш като ролерите. Ролерите са онези "кънки" които се карат еи така по улицата. А Блеидовете са тези с които се кара по рампа(Не че с ролери не можеш ама не са правени за тва) и имат разни приспособления за граиндове (грайнд- Когато блейда се стърже по някаква тръба,ръб и т.н.).Общо взето Блейда е екстремен а ролера не е толкова. Блейдовете са и доста по-скъпички.

А що се отнася до темата Аз карам скейт. Ако тва го бройте за X3m.

PS: Шаде свърши ли ти работа онзи сайт дет ти го дадох за рампите.

Sempliok,от години карам блейдове/в момента нямам такива/.Та ако трябва да сме точни блейдовете са си точно ролери,просто това е жаргонен израз.И онези ролери,които са за "каране по улиците"-фитнес,също могат да бъдат доста екстремни-спускания по големи наклони,абе неща все свързани със скоростта.А за цените-фитнес-ролерите са евтини ако ги купиш от руския пазар,но иначе са си скъпи колкото агресив-а

Туй мойто не е голиам спорт но е маниа поне за мен. :) Средношно стопиране из Българиа (max po 2ma :). Незнаещ куде ще се озовеш, но въпреки всичко пук ми е интересно. пък и ефтино :lol:

52 парашутни скока и мисля да им увеличавам системно бройката занапред.  :woot  Кефа е по-голям от чикия  :tongue  :wacko:

AirFan дай малко инфо за таквиз клубове и школи че ми стана интриресно :)

Пиротехника-това е екстремното за мене.Една грешка-и ще те стържат с шпакла от стената(ако остане такава). ;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...