Jump to content
BulForum.com

koito e fen ekstremnite sportove v tazi tema my e

anarxiq_99

Recommended Posts

Единствено екстремно нещо е моят скок бънджи-скок.Нямам снимки да ви покажа :cry ,но беше невероятно усещане.Не знам дали бих го направила пак,обаче...много адреналин...Друго x3m май не съм правила...

ами аз нищо x3m не съм правила досега...но би ми се искало да скоча с бънджи или пък с парашут :D

А прибирането в дома след юнашко пийване не е ли x3m :lol:

определено си е x3m :woot

А прибирането в дома след юнашко пийване не е ли x3m :lol:

не знаех че алкохолизирането е екстремен спорт. малиии аз съм бил спортист а да не зная :ph34r:

И аз си падам по планинското колоездене. Също така се зарибих по алпинизъм - усещането е върховно! Иска ми се да пробвам бънджи скок, сноуборд и какво ли още не!

napravil sam skok s kolelo ot 20-25 m (ne sam siguren kolko be6e visoko oba4e tuk nekade e) v voda na ohridskoto ezero (ot manastira Kaneon)

e tova ti se vika x3m sport

nqmam snimka s koleloto oba4e imam bez kolelo kak ska4am ot sy6toto mqsto :woot :P :P

Висял съм на ръце от скала на връх Джангала в Пирин, който е ходил по тези места знае за какво става въпрос. Също така съм се изкатервал на ръце по скалите на водопада Скакавица в Рила, при положение, че от долу имаше табелка на загинали хора, опитвали да сторят същото. Дайте ми скали и чукари и ми гледайте сеира.....

Скок с бънджи,ролери/навремето доста карах и доста падах от екстремни опити/,катерене по баирите/абе и аз без въже драпам,но понакога стават проблеми/

Без въже не е екстремно, а направо лудост :) И аз съм се катерил без въже, по сериозни скали, и хич не е весело, ако усетиш как под теб нещо се рони :lol:

dali sam fen na ekstremnite sportove li ?.. mi edin pat shtqx da se ka4a na gondolata.. 4estno.. ama neshto se otkazah.. Ina4e karam trabanta na mitnicata s 120km/h s popaten vqtar ina4e bez vqtara s 150 :P a tova si e dosta extremno.. :woot

Пуснах рикуест в Docs, ама май тук е по-вероятно да кажете ако имате - можете ли да намерите планове за half-pipe (vert) ?

Сещам се едно време че търсех такива планове и намерих разни за някви Фън Боксове. В момента турса и секи момент ще ти дам линкове. Обаче не се сещам дали имаше за Халф пайп. Ти какво караш sk8, bl8 BMX?????

PS и да те питам дават ли ти се пари щото навсякъде искат пари. (Мда само за плановете).

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...