Jump to content
BulForum.com

Nokia C5-03

danio

Recommended Posts

Преди дни си взех въпросния телефон. Оказа се че незнам как да изпращам файлове от този телефон на друг. Мисля си че може нещо сензорния екран да не е в ред. Пробвах да изпратя песен. Намерих я натисках и се отвори от плеъра и нямаше опция за изпращане. Пробвах и на друга нокия но при нея 1во маркира файла и при повторно натискане чак тогава я отвори. Може и аз да не правя нещо както трябва все пак ми е първия сензорен телефон. В нета намерих хора със същия подобен проблем

"Купих си телефона Nokia C5-03 мн съм доволна и много ми харесва но имам един проблем с него и незнам каде да вляза в настройките да го оправя.Всички нови нокий когато получават песен или картинка през блутут отиват във Входящата кутия за СМС-и и когато се запамети по принцип е хубаво да се изтрие да не заема памет в GSM-a,но аз немога го истрия когато вляза във Входящата кутия не мога да застана на определен фаил които е получен а направо ми го отваря и немога да го истрия,ако искам да го истрия трябва да истрия всички файлове и смси в кутията ,ако някой знае как мога да го оправя моля ви пишете ми на емайл адреса много ще съм ви благодарна "

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...