AssassiN Posted August 17, 2005 Share Posted August 17, 2005 Мдам...ако знаеш колко спомени ми навя...и аз така с едно малко сладко 20-годишно...и всичко си беше наред, и възрастта уж нямаше значение, и замалко да го повярвам, докато не ме замени за 8 години по-малка от мен. Така че възрастта ИМА значение, особено когато има и други фактори подпомагащи разрушителната сила на възрастовата разлика. Разбира се това не винаги се оказва проблем, познавам много двойки, при които жената е по-възрастна, просто споделих собствен опит и следователно виждане по въпроса. <{POST_SNAPBACK}> Аз лично обожавам "каки" във всяко едно отношение, не само за секс... темата за възрастта ми е 'любима" колкото и квото да си говорим,стане ли въпрос за сериозни неща,възрастта просто си казва думата,иначе за а-у-никви грижи <{POST_SNAPBACK}> Е добре де, имаш предвид че няма значение така ли??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted August 17, 2005 Share Posted August 17, 2005 Не бе,иска да каже,че когато става въпрос за сериозни неща-има значение,а ако става въпрос за ебане-няма никакво.Кво ти пука,че клатиш някаква 16 годишна девойка,ако тя това и иска Link to comment Share on other sites More sharing options...
farrell Posted August 17, 2005 Share Posted August 17, 2005 Аз лично обожавам "каки" във всяко едно отношение, не само за секс...Е добре де, имаш предвид че няма значение така ли??? <{POST_SNAPBACK}> ти не четеш ли?? има разбира се-когато става нещо повече от "е*еш и фъргаш" Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted August 17, 2005 Share Posted August 17, 2005 Хаха... AssassiN - няма да ти стане номера за сериозна връзка със farrell Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted August 17, 2005 Share Posted August 17, 2005 ти не четеш ли??има разбира се-когато става нещо повече от "е*еш и фъргаш" <{POST_SNAPBACK}> Ами чета, ама не разбрах дали го казваш защото го мислиш или с ирония... Няма ли някакъв метод за маркиране на ирония във форума? EDIT: afx, няма проблеми аз искам само секс Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted August 17, 2005 Share Posted August 17, 2005 EDIT: afx, няма проблеми аз искам само секс <{POST_SNAPBACK}> Вземи си номерче Link to comment Share on other sites More sharing options...
farrell Posted August 17, 2005 Share Posted August 17, 2005 абе вие двамата???полудявате ли или да?? тоя пм за кво е?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted August 17, 2005 Share Posted August 17, 2005 Вземи си номерче <{POST_SNAPBACK}> Можем и да се договорим за 3-ка ама едва ли... Докато пиша поста си гледам отрязващият ме PM ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted August 17, 2005 Share Posted August 17, 2005 Можем и да се договорим за 3-ка ама едва ли... Докато пиша поста си гледам отрязващият ме PM ... <{POST_SNAPBACK}> Не с мен бре човек (фарелчето не я давам на други освен на мен си ) Има си приятел момичето Да е жива и здрава.. ние с тебе (момент на мъжка солидарност) ще си намерим други.. по-готини мацки Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.