velvet_underground Posted July 8, 2004 Share Posted July 8, 2004 Абе има ли ги още състезанията-на митницата,на летището в Първенец.Кажете ако имате някое инфо,че много ми се ходи Link to comment Share on other sites More sharing options...
nafnaf Posted July 8, 2004 Share Posted July 8, 2004 Има си специално предназначен и направен сайт точно за това, ето ти линк-а -> ЛИНК Link to comment Share on other sites More sharing options...
Viper Posted July 10, 2004 Share Posted July 10, 2004 Абе има ли ги още състезанията-на митницата,на летището в Първенец.Кажете ако имате някое инфо,че много ми се ходи <{POST_SNAPBACK}> И форум има дето постоянно пишат такива работи : http://www.tuning.bg/forum Link to comment Share on other sites More sharing options...
motorista-R1 Posted July 10, 2004 Share Posted July 10, 2004 Ако питаш мен това което ставаше на митницата и Първенец е направо смешна работа в сравнение със Софийските резачки.Там мойе да си плащаш да гледаш ,но поне си заслужава,а тука само голфове и простотий. Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_anton Posted July 10, 2004 Share Posted July 10, 2004 Ако питаш мен това което ставаше на митницата и Първенец е направо смешна работа в сравнение със Софийските резачки.Там мойе да си плащаш да гледаш ,но поне си заслужава,а тука само голфове и простотий. <{POST_SNAPBACK}> ммммм не сам сууупер запознат не сам бил на софийските дръпки но във форумите квото чета или са ми разказвали никой ама никой не е казал че се плаща и смятам че това е супер глупости!но наистина там са истинските коли в плд имаме много докато ги настигнем! Link to comment Share on other sites More sharing options...
motorista-R1 Posted July 10, 2004 Share Posted July 10, 2004 Не само ,че се плаща ами и билета е 5лв.(говоря за съвсем легални състезания с пожарни и линейки),но разбирасе ,че има и нелегални състезания. Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted July 10, 2004 Author Share Posted July 10, 2004 Е за София-там са изроди.Аз по принцип като съм ходил на митницата или в Първенец съм се дърпал само с приятели,за шоуто.А вързаното е кофти,защото не познаваш другия шофьор,а според мен шофьорът играе огоромна роля.А най-якото състезание,което сме си правили е с Трабант,Вартбург и Жигула.Вартбурга спечели/щото аз го карах и съм майстор на тая кола:)/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
motorista-R1 Posted July 10, 2004 Share Posted July 10, 2004 Дай тогава да ги сложим с моята шкода 120л Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted July 10, 2004 Author Share Posted July 10, 2004 Вартбурга не е мой,за съжаление.Но Шкодата е жестока и аз искам такава. Link to comment Share on other sites More sharing options...
motorista-R1 Posted July 10, 2004 Share Posted July 10, 2004 Казвам ти такава цедачка е , че щом дядо ми е даде и е правя дива и щастлива Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_anton Posted July 10, 2004 Share Posted July 10, 2004 Не само ,че се плаща ами и билета е 5лв.(говоря за съвсем легални състезания с пожарни и линейки),но разбирасе ,че има и нелегални състезания. <{POST_SNAPBACK}> е аз ти говоря за нормални нелегални дръпки не някви платени с полиция пожарна и линейка!щото тук говорим за такива няма смисъл да ги сравняваш с друг вид сазтезания не че са друг вид но все пак полиция линейка друго си е! Link to comment Share on other sites More sharing options...
motorista-R1 Posted July 10, 2004 Share Posted July 10, 2004 Мога да ти кажа , че на платените има доста доволни машини от рода на поршета и т.н. и то не ги пазят.Иначе нелегалните е по-екстремно разбирасе.Абе в това отношение Софянци ни превъзхождат. Link to comment Share on other sites More sharing options...
motorista-R1 Posted July 10, 2004 Share Posted July 10, 2004 В този форум има ли запалени фенове на високите скорости с мотори Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.