best.deals.bg Posted April 11, 2011 Share Posted April 11, 2011 Купувам 3g модем от тези на Глобул за бежичния интернет нещо от типа на ZTE MF632 или като него Link to comment Share on other sites More sharing options...
fulcrum Posted April 17, 2011 Share Posted April 17, 2011 Купувам 3g модем от тези на Глобул за бежичния интернет нещо от типа на ZTE MF632 или като него имам вивакомски, ако не са заклучени към виваком ми се обади Link to comment Share on other sites More sharing options...
best.deals.bg Posted April 17, 2011 Author Share Posted April 17, 2011 имам вивакомски, ако не са заклучени към виваком ми се обади ще питам във виваком дали ги заключват ако него правят може да го взема колко пари му търсиш Link to comment Share on other sites More sharing options...
best.deals.bg Posted April 18, 2011 Author Share Posted April 18, 2011 ще питам във виваком дали ги заключват ако него правят може да го взема колко пари му търсиш Намерих си модемчето,моля темата да бъде изтрита,благодаря Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.