Jump to content
BulForum.com

Има ли тук хора от Телекабел ?

simbata

Recommended Posts

Все ще се намери някой, неможе да съм "THE ONE" :)

P.S. Ей, я си признавайте бързо, знам, че половината сте от Пазарджик.

.. ТО ние сме повече ама другите са йухи и не знаят зас warez.ru . Иначе абонатите са над 1000...

Това в къв смисъл го каза? Повече от кои? Че с тия 1000 абоната...ако си мислите, че сте много...

warez.ru u u ulzzz

peace!

А колко всъщност са абонатите на Евроком интернет?

В момента имаме 2165 регистрирани във форума, но много малко хора, които познавам са регистрирани го използват. Верно че тук влизат и хора от Пазарджик, но те са много малко. Та ако може някой по-навътре в нещата да каже, защото тук може само да се гадае. Но със сигурност са много повече от 1000!

Това в къв смисъл го каза? Повече от кои? Че с тия 1000 абоната...ако си мислите, че сте много...

warez.ru u u ulzzz

peace!

Teddy-King мисля ,че той имаше предвид ,че не са само тези двамата абонати на ТК Пазарджик, а има и други. Не ,че са повече от абонатите на ЕК или нещо от сорта ... Иначе аз съм към ЕК Пловдив и даже не съм бил в Пазарджик през последните десетина година / за по-отдавна не гарантирам / .

А колко всъщност са абонатите на Евроком интернет?

В момента имаме  2165 регистрирани във форума, но много малко хора, които познавам са регистрирани го използват. Верно че тук влизат и хора от Пазарджик, но те са много малко. Та ако може някой по-навътре в нещата да каже, защото тук може само да се гадае. Но със сигурност са много повече от 1000!

Определено никой от Евроком няма да ти каже във форума колко са абонатите на фирмата, вервай ми. ;)

Определено никой от Евроком няма да ти каже във форума колко са абонатите на фирмата, вервай ми. ;)

Защо? Нещо нередно ли има в това? Незаконно? Неморално?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...