simbata Posted July 8, 2004 Share Posted July 8, 2004 Има ли членове от ТЕЛЕКАБЕЛ Пазарджик ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted July 8, 2004 Share Posted July 8, 2004 Нема ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
simbata Posted July 8, 2004 Author Share Posted July 8, 2004 Все ще се намери някой, неможе да съм "THE ONE" P.S. Ей, я си признавайте бързо, знам, че половината сте от Пазарджик. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jojo Posted July 8, 2004 Share Posted July 8, 2004 Аз съм от Пазарджик,но от ТК ми е само кабелната телевизия, не и нет-а. Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE_CREATOR_PZ Posted July 8, 2004 Share Posted July 8, 2004 Аз съм от ТК бе. Що питате толкова. ТО ние сме повече ама другите са йухи и не знаят зас warez.ru . Иначе абонатите са над 1000 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted July 8, 2004 Share Posted July 8, 2004 .. ТО ние сме повече ама другите са йухи и не знаят зас warez.ru . Иначе абонатите са над 1000... Това в къв смисъл го каза? Повече от кои? Че с тия 1000 абоната...ако си мислите, че сте много... warez.ru u u ulzzz peace! Link to comment Share on other sites More sharing options...
furiozo Posted July 8, 2004 Share Posted July 8, 2004 че малко ли са, кой има повече Link to comment Share on other sites More sharing options...
dinko Posted July 8, 2004 Share Posted July 8, 2004 че малко ли са, кой има повече а дали наистина са толкова Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted July 8, 2004 Share Posted July 8, 2004 А колко всъщност са абонатите на Евроком интернет? В момента имаме 2165 регистрирани във форума, но много малко хора, които познавам са регистрирани го използват. Верно че тук влизат и хора от Пазарджик, но те са много малко. Та ако може някой по-навътре в нещата да каже, защото тук може само да се гадае. Но със сигурност са много повече от 1000! Link to comment Share on other sites More sharing options...
NeverFirst Posted July 8, 2004 Share Posted July 8, 2004 Това в къв смисъл го каза? Повече от кои? Че с тия 1000 абоната...ако си мислите, че сте много...warez.ru u u ulzzz peace! Teddy-King мисля ,че той имаше предвид ,че не са само тези двамата абонати на ТК Пазарджик, а има и други. Не ,че са повече от абонатите на ЕК или нещо от сорта ... Иначе аз съм към ЕК Пловдив и даже не съм бил в Пазарджик през последните десетина година / за по-отдавна не гарантирам / . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spister Posted July 8, 2004 Share Posted July 8, 2004 Има нема се плашиш.Не си the one. Много сме Link to comment Share on other sites More sharing options...
pi4aga Posted July 8, 2004 Share Posted July 8, 2004 добре де,и да има и да няма-кфо от тфа? :allien Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted July 8, 2004 Share Posted July 8, 2004 В момента имаме 2165 регистрирани във форума А не са ли повече Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corrino Posted July 8, 2004 Share Posted July 8, 2004 И аз съм към Телекабел. Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE STORM Posted July 8, 2004 Share Posted July 8, 2004 Нема да са плашите.Много сме от Пазарджик.И аз сам на Телекабел Пазарджик Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pisach Posted July 8, 2004 Share Posted July 8, 2004 А колко всъщност са абонатите на Евроком интернет?В момента имаме 2165 регистрирани във форума, но много малко хора, които познавам са регистрирани го използват. Верно че тук влизат и хора от Пазарджик, но те са много малко. Та ако може някой по-навътре в нещата да каже, защото тук може само да се гадае. Но със сигурност са много повече от 1000! Определено никой от Евроком няма да ти каже във форума колко са абонатите на фирмата, вервай ми. Link to comment Share on other sites More sharing options...
genecatcher Posted July 8, 2004 Share Posted July 8, 2004 Има нема се плашиш.Не си the one.Много сме 6to si mi vzel podpisa we Link to comment Share on other sites More sharing options...
pi4aga Posted July 8, 2004 Share Posted July 8, 2004 6to si mi vzel podpisa we чакай и аз да си го чопна Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted July 8, 2004 Share Posted July 8, 2004 Определено никой от Евроком няма да ти каже във форума колко са абонатите на фирмата, вервай ми. Защо? Нещо нередно ли има в това? Незаконно? Неморално? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.