madnez Posted March 16, 2005 Share Posted March 16, 2005 Pichove daite mi link s Heroes 3 shadow of death, che moq crashva s "run time error MC visual ++ bla bla "daite nqkaf link ako go ima na wareza che neshto ne go namiram Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yorkie Posted March 16, 2005 Share Posted March 16, 2005 Незнам, ама според мен си заслужава да се пусне една анкетка на темата Heroes III All Versions VS Heroes IV, защото аз лично смятам III за 100 пъти по-добър от IV. Незнам според вас как е, надявам се да сте на същото мнение \/ peace \/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
sMARTBomber Posted March 16, 2005 Share Posted March 16, 2005 Незнам, ама според мен си заслужава да се пусне една анкетка на темата Heroes III All Versions VS Heroes IV, защото аз лично смятам III за 100 пъти по-добър от IV. Незнам според вас как е, надявам се да сте на същото мнение \/ peace \/ Че то това си е обществена тайна Всеки истински Heroes маниак ще го потвърди... Link to comment Share on other sites More sharing options...
madnez Posted March 17, 2005 Share Posted March 17, 2005 Pichove daite mi raboteshta versia na heroes 3 shadow of death Imam go na 50 pc-ta navsqkade crashva s greshka Windowski prozorec. Microsoft Visual C ++ Runtime Library Runtime error ! adresa na exe-to abnormal program termination. Ima li nqkoi nqkakva ideq i ako ne daite mi pone versia na toq heroes. Mersi predvaritelno Link to comment Share on other sites More sharing options...
twoface Posted March 17, 2005 Share Posted March 17, 2005 Ima li nqkoi nqkakva ideq i ako ne daite mi pone versia na toq heroes. Mersi predvaritelno <{POST_SNAPBACK}> heroes 3 ето тук има хероес 3 целия Link to comment Share on other sites More sharing options...
madnez Posted March 17, 2005 Share Posted March 17, 2005 ami patcha za shadow of death ili toi si e v isoto ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
madnez Posted March 18, 2005 Share Posted March 18, 2005 qvno go nqma " Link to comment Share on other sites More sharing options...
hipnoticer Posted March 24, 2005 Share Posted March 24, 2005 Голям фен съм на Heroes 3 особенно зарибяваща е и WOG patch-a но е малко бъгав поне този свален от официалният сайт 3.58 версията. Имаше една кампания, при която мисията ти бече да разгромиш някакъв крал обаче обикаляйки няколко месеца само с един Swordsman. След 9 месеца игра (аз рядко играя карти повече от 4 месеца) ми логна и до там не се оправи и краи с тази карта . Иначе WOG е много яка и има много по-различен геим плей от оригиналната като тактика и поведение на компютъра при игра. Принципно на оригинала на 200% трудност всичко на Random имам 80% успеваемост . На WOG имам само 10% тоест от 10 игри вземам една. Незнам някак по-умна са я направили. Героите на са такива катили като в оригинала и много трудно се побеждават.Ако някой иска да прави турнир аз съм за. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightWolf Posted July 1, 2005 Share Posted July 1, 2005 има ли навити за едно мултиплеърче ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted July 1, 2005 Share Posted July 1, 2005 originalnata heroes 3 se kazva restoration of erathia i e nai-velikata pohodova ever sled tova v li4nata mi klasaciq sa heroes2,heroes1 i age of wonders i expansiona mu shadow magic, kakto i disciples 2 :dark prophecy. Vsi4ki fenove na heroesa 6te haresat i tezi geimki garantirano <{POST_SNAPBACK}> Не пробвайте тая Disciples - ОТВРАТИТЕЛНА Е!!! Грях ти на душаат да я сравняваш с Heroes III. А сега по същество... гледам че има разни навитаци за мрежа. Аз съм супер навит и от известно време насам даже пиша в канал Пловдив в ИРЦ Никой обаче не се отзовава. Днес от 6 до 8 съм на разположение за една хубава Random generated L map. Само да подчертая: не знам колко съм добър, ама определено не съм ламер. Не искам да обиждам никой, ама последния, който ми обясняваше колко е добър и как мажел... се оказа че играе на нормал и накрая ме попита как разбирам колко са монстерите по картата?!!?!?!? Освен това ще играя само на 2s4m-тип карта. Останалите според мен не стават за игра 1 на 1. Очаквам предложения. P.S. Heroes-а ми е платинум - онзи на двата диска. Надявам се да стане за мрежа. Ако ли не - дайте ми линк на PM за да си сваля версия, която става за игра. За сериозни играчи - ICQ-то ми е 247068382 Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted July 1, 2005 Share Posted July 1, 2005 Голям фен съм на Heroes 3 особенно зарибяваща е и WOG patch-a но е малко бъгав поне този свален от официалният сайт 3.58 версията. Имаше една кампания, при която мисията ти бече да разгромиш някакъв крал обаче обикаляйки няколко месеца само с един Swordsman. След 9 месеца игра (аз рядко играя карти повече от 4 месеца) ми логна и до там не се оправи и краи с тази карта . Иначе WOG е много яка и има много по-различен геим плей от оригиналната като тактика и поведение на компютъра при игра. Принципно на оригинала на 200% трудност всичко на Random имам 80% успеваемост . На WOG имам само 10% тоест от 10 игри вземам една. Незнам някак по-умна са я направили. Героите на са такива катили като в оригинала и много трудно се побеждават.Ако някой иска да прави турнир аз съм за. <{POST_SNAPBACK}> WOG-a е жив ташак, да не говорим колко е лагава. Това не е МОД а е съвсем друга игра - клонинг на Heroes III. На мене не ми харесва изобщо и си я изтрих. Относно статистиката - на Impossible, XL Map, No Water, No Underworld, Strong Monsters - за 5 години съм умирал 5-6 пъти. (естествено съм load-вал autosave) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thief Posted July 2, 2005 Share Posted July 2, 2005 hora za heroes vijdam 4e ima , po IP igrata raboti , koito my se igrae da kazva da prasnem nqkoq drug igra.Nai dobre she e tfa oba4e da stane v irc , v smisul uto4nenieto za data/4as. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted July 2, 2005 Share Posted July 2, 2005 В момента седя и се чудя с кой да направя една - ако някой иска - ЛС или в ICQ на 247068382 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tantramantra Posted July 7, 2005 Share Posted July 7, 2005 Heroes of Might and Magic 1996-HEROES1.RAR 21M някой може ли да ми каже как да я инстална 10х Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legop4o Posted July 14, 2005 Share Posted July 14, 2005 Heroes of Might and Magic 1996-HEROES1.RAR 21M някой може ли да ми каже как да я инстална 10х <{POST_SNAPBACK}> Ами и аз имах същия проблем преди около година, така че не помня точно как го оправих - имаше някакво файлче с настройки и там пробвах всичко с всичко (разни комбинации м/у видео и звук май бяха...) и по едно време взе, че тръгна (и ми падна ченето от изненада...) Инат му е майката! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DRAGLYAR Posted July 14, 2005 Share Posted July 14, 2005 Ей и аз бях много зарибен по Heroes 1, бая я играех на старото РС. Та сега скоро си я намерих отнякъде и я пуснах под дос-а на Win98 (държа си го заедно с ХР-то, за да играя досовски игрички- не съм ли фен ) . Като пусна обаче кампейна и на първата мисия на 5-6тия търн ми зацепва и не тръгва повече. Някой знае ли нещо по въпроса? Link to comment Share on other sites More sharing options...
snatch Posted September 12, 2005 Share Posted September 12, 2005 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
simbata Posted September 12, 2005 Share Posted September 12, 2005 Някой знае ли как да подкарам Heroes 1 и 2 под XP??Mоля за помощ, че иначе ще трябва и 98 да слагам <{POST_SNAPBACK}> Пробвал ли си десен бутон на .exe-то -> Properties -> Compatibility -> Run this program in compatibility mode for Windows 95(98). Не винаги става, обаче Link to comment Share on other sites More sharing options...
snatch Posted September 12, 2005 Share Posted September 12, 2005 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
simbata Posted September 12, 2005 Share Posted September 12, 2005 Други трикове да имаш?И Help четох и пак не става по този начин. <{POST_SNAPBACK}> Пробвай да го подкараш чрез DOSBox тук Link to comment Share on other sites More sharing options...
Белов Posted April 16, 2006 Share Posted April 16, 2006 Пробвай да го подкараш чрез DOSBox тук Е как точно става ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
WriteR4e Posted May 18, 2006 Share Posted May 18, 2006 Крак за голд версията на 3-тата част? Няма го на старото място... Всъщност не ми отваря нито 1 папка в локалния. EDIT: @Tomahawx намерих си. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted May 18, 2006 Share Posted May 18, 2006 Преди два дена инсталирах голд-а (с крак) и ся като го потърсих - не можах да го видя , ще проверя пак и ще ти кажа Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted August 31, 2007 Share Posted August 31, 2007 я кажете откъде мога да си сваля хубави карти за шадоу ъф дет става въпрос Link to comment Share on other sites More sharing options...
XMD Posted September 1, 2007 Share Posted September 1, 2007 я кажете откъде мога да си сваля хубави карти за шадоу ъф дет става въпрос В data.bg има доста, пиши в търсачката heroes 3 maps и ще ти излезнат. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.