Jump to content
BulForum.com

Часовник TISSOT PRC200 - нов

Recommended Posts

Продавам чисто нов TISSOT модел PRC200. С найлончета по верижката, книжка и международна гаранция, която не е попълнена защото е купен от чужбина. Пращам по ЕКОНТ. Намира се в Бургас. За въпроси пишете на скайп: mitko-28bs

Цена: 200 лв

21165641c2adc4bf.jpg

Защо се различава от същия модел в Джулиани:

http://julliany.com/brands.php?v=9&cat=38#4

едит:

Явно имат доста модификации. По-точно са 31. На сайта на Тисо има и като твоя:

http://www.tissot.ch/?mod_collections/action_getsubfamilies/colid_0002/famid_0034/refid_T014_410_16_057_00

но има разлика в корпуса и верижката. Корпуса от сайта на Тисо е матиран, твоя е огледален, елементите от верижката също се различават (мат-гланц) и стрелките на твоя са черни (или така изглеждат от снимките) а трябва да са бели.

Имам доста голям интерес, но 1-во трябва да ме увериш, че е оригинал, още повече че цената ти е почти 3 пъти по-ниска.

Защо се различава от същия модел в Джулиани....

Това исках да ти кажа, но ти сам си го видял - Джулиани нямат всичките модели от PRC200-серията. Въпреки това обаче и аз не знам да имат модел от тази серия с 3 еднакви по големина малки циферблата и точно така изглеждащ, но може и да не знам за някоя такава разновидност. :unsure:

Това исках да ти кажа, но ти сам си го видял - Джулиани нямат всичките модели от PRC200-серията. Въпреки това обаче и аз не знам да имат модел от тази серия с 3 еднакви по големина малки циферблата и точно така изглеждащ, но може и да не знам за някоя такава разновидност. :unsure:

На сайта на Тисо малките циферблати изглеждат еднакви. Но има други разлики които ме смущават. Освен това Тисо не се продават с тази поставка. Купувал съм си Тисо и знам. Освен това при Тисо няма такъв филм като непопълнена гаранционна карта.

едит:

Ще свърши работа серийния номер, номера на гаранционната карта и името на магазина от който е закупен. Ще направя справка в Тисо.

И аз имах първоначален интерес, но след един бърз сърч попаднах на:

http://www.youtube.com/watch?v=6nN8pvBAku4&feature=related

Има доста голяма вероятност да е реплика. В официялният сайт има почти същият модел, но с бяли стрелки.

Ако е реплика, продавача да си го упомене с ГОЛЕМИ букви в обявата.

колеги ето реални снимки. А дали е реплика,вие ще кажете :read: така ми го подариха. Няма кутия. Исках го за мен, ама ми е много голям. някой знае ли колко може да струва оригинала на този модел? този от второто клипче няма нищо общо с моя!

колеги ето реални снимки. А дали е реплика,вие ще кажете :read: така ми го подариха. Няма кутия. Исках го за мен, ама ми е много голям. някой знае ли колко може да струва оригинала на този модел? този от второто клипче няма нищо общо с моя!

Около 600+ лева струва. Номера на етикета T17.1.586.52 отговаря на истинско Тисо, баркода е швейцарски, обаче... като чета по форумите... има и доста добри ментета. Така, че явно щастливеца ще е от твоя град. Без оторизиран дилър да каже мнението си... не бих рискувал.

Здравейте,

Според мен не е необходим експерт за да каже че това е копие на оригиналния часовник. Изработката изглежда много евтина и надписите на и стрелките изгеждат много ниско качество. Също така коносовидната повърхнина на всички снимки в нета който гледах не трябва да е "назъбена", интересното е че е "назъбено" и пространството в малките циферблатчета,

Поздрави

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...