Jump to content
BulForum.com

the best movies na 2004

Recommended Posts

The Lord Of The Rings

• Replies 67
  • Created
  • Last Reply

Подкрепям HEKTIK за Fahrenheit 911! Чудесен филм!

А иначе моят personal number one е The Butterfly Effect! Няма думи, които да могат достатъчно добре да опишат как този филм ми въздейства!

Всеки си има свой вкус и по тази тема можете да си говорите до другата година , но да изчакаме наградите за най-добър филм на 2004 та тогава да говорим защото има ДОСТА време до края на годината B)

• 3 weeks later...
mi o6te ne sam go gledala :unsure: vse se kanq i vse ne se nakanvam,no i tova 6te stane :D

Аз бих те посъветвала изобщо да не чакаш повече, ами при първа въможност го гледай , казвам ти няма да съжаляваш !!!

А да питам нещо тези, които казват че " Eternal sunshine of the spotless mind " може да бъде филм на годината.... Хора, моля ви, обяснете ми какво намирате в тоя филм, аз като му видях рейтинга в imdb.com и тук при нас във форума много хвален , викам ей тва ще е много як филм..... Обаче, пуснах си го и честно не можах и до края да го изгледам, видя ми се един такъв муден, объркан и нищо не ме грабна.... незнам :confused Напрпаво се зачудих дали нещо в мен не е причината :))) ??? Ако има хора, на които филма също не им е харесал, да кажат, за да знам, че не съм аз единствената във форума ! :)

И много sorry for the offtopic :)

edit : Никой ли не може да каже какво намира в този филм " Eternal sunshine of the spotless mind " ???

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...