Jump to content
BulForum.com

MAX vryzka kam lokalniq za FILMI

Recommended Posts

• Replies 93
  • Created
  • Last Reply

Някои хора вече казаха :) след месец-два. И все пак формата под която ще се появят новите скорости може да не е точно такава каквато си я представяте. Нека ви попитам нещо - ако интернет-а е стойност 'A', а достъпа до warez.ru - стойност 'B' какво е отношението към двете стойности за всеки от вас?

При мен е вероятно 10:1 (нет:warez.ru).

Dreamer,

1. Ti ne vlizash v spisaka na chakashtite poradi prostata prichina che veche imash takova neshto. Viarno li e?

2. Po vaprosa za saotnoshenieto. Mnogo zavisi koi kakvo tarsi. Az lichno sashto se rovia dostatuchno v neta, no go polzvam za vsichko svarzano s rabotata mi, kogato obache stava vapros za FUN, togava se zaviram v warez.

3. Ne mi kazvai che ti ne si darpash razlichni nesta ot warezi-te po shirokia sviat. Samniavam se da imash kupen win ili kakvavto i da e software razlichen ot linux. Zashto v takav sluchai da go darpame za 24 chasa kato moze taia rabota da stane za 1-2 chasa?

Ako tona mi ti se struva riazak, izvini me, no ne vizdam zashto triabva da govorish taka, sled kato ti VECHE polzvash takava skorost. Zashto ti e?

FON TOMOV RULZZZZ!!!!!

Dreamer,

1. Ti ne vlizash v spisaka na chakashtite poradi prostata prichina che veche imash takova neshto. Viarno li e?

2. Po vaprosa za saotnoshenieto. Mnogo zavisi koi kakvo tarsi. Az lichno sashto se rovia dostatuchno v neta, no go polzvam za vsichko svarzano s rabotata mi, kogato obache stava vapros za FUN, togava se zaviram v warez.

3. Ne mi kazvai che ti ne si darpash razlichni nesta ot warezi-te po shirokia sviat. Samniavam se da imash kupen win ili kakvavto i da e software razlichen ot linux. Zashto v takav sluchai da go darpame za 24 chasa kato moze taia rabota da stane za 1-2 chasa?

Ako tona mi ti se struva riazak, izvini me, no ne vizdam zashto triabva da govorish taka, sled kato ti VECHE polzvash takava skorost. Zashto ti e?

1. Имам... но не се знае докога. Това не е важно сега.

2. Е, говорим за някакви общи статистики за месец примерно.

3. Естествено, че дърпам warez от интернет (извън БГ) иначе няма как да слагам толкова много актуален софтуер във warez.ru :) именно затова казах 6:1 в полза на външния нет ;) Често нещата, които свалям ги няма още никъде в пиъринга :)

Не, не е рязък тонът ти :)

Znachi niama da otrechesh smisala ot povishavane na skorostta kam warez.ru na vsichki useri na evrokom. Taka poveche hora ste imat zelanie da uploadvat soft na wareza. Nikoi hora (men sashto poniakoga) gi spira tochno tova - che ste se kachva sumati vreme daden film ili soft i prez tova vreme te niama da ima kak da se roviat tuk i tam. Mislia che tova e ot polza za vsichki ni.

Awe te polovinia grad imat povi6ena skorost samo nie userite niamame,govoria za zali,firmi,admini

i ne znam si kvi o6te,te si go imat otdavna tova ama se praiat na interesni,zatova ne ni puskat

po barz ne tkam wareza.Iskam da znam userite na data.bg i te li imat takava skorost kam FTL

kato na6ata ili evrocom e oriazan navsiakade.

Faust, kato se premestish v Sofia, kakav ti e problema da si pusnesh kabelen net tam? Ako tolkova mnogo ti se iska i ot Sofia da vizdash warez.ru-to pomoli niakoi tvoi drugar (koito polzva evrokomski kabel) tuk da ti pusne edno proksi prez koeto da minavash i pak ste vizdash wareza. Problema ti e nulev. Nadiavam se vse ste namerish niakoi koito da se navie da te puska prez negovoto proksi.

Faust, kato se premestish v Sofia, kakav ti e problema da si pusnesh kabelen net tam? Ako tolkova mnogo ti se iska i ot Sofia da vizdash warez.ru-to pomoli niakoi tvoi drugar (koito polzva evrokomski kabel) tuk da ti pusne edno proksi prez koeto da minavash i pak ste vizdash wareza. Problema ti e nulev. Nadiavam se vse ste namerish niakoi koito da se navie da te puska prez negovoto proksi.

Tam cenite sa bezbozhno wisoki, pak i da, wareza e strahoten server, spor niama.

Izkam i az malko poveche speed kam warez.ru pone za upload download-a ne mi e chak toklvoa vajen i az kato Dreamer...10:1 ot warez ru tegli sqmo komshiqta

da be nema kakvo poveche da se kaje mahayte q - :blink: zehme da se povtarqme....

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...