Jump to content
BulForum.com

MAX vryzka kam lokalniq za FILMI

Recommended Posts

Shte mi se da si dyrpam filmchetata po barzo.....ama ne stava sas 16k se motam 12 chasa, che i poveche....MOJE li nqkoi da mi obqsni zashto ne svalqme ot lokalniq server na MAXXXXX???? PLs aide zadovolete mi molbicata....znam che ne mu e mqstoto i sigurno shte go iztriete ama ako nekoi iska da kaje.

Pozdravi!! :)

• Replies 93
  • Created
  • Last Reply

kvo se repchite be ??? znaete kakvo govora....

Tehnicheski nikakuv ne im e problema na evrocom da napravqt vruzkata kum warez.ru po-burza, kakto naprimer e v data.bg , tam userite na nqkoq si kabelna beshe smukvat ot free.data.bg s 192k/s t.e 1.5mbit/s, a i samiq kabel go pozvolqva kato bandwith, ama neznam shto ne go pravqt.... trqbva da se suberem tuk vsichki useri i da dadem predlojenieto na nqkoi ot evrocoma :)

I AZ SYM ZA !!!!! ISKAM BARZA VRAZKA KAM LOKALNIQ SERVER!!!

Dreamer i Furiozo shte se zaemat SPOKO!!!

Обмисля се такъв вариант за по-бърза връзка към warez.ru и в момента дори се тества :) От мен и furiozo. Подробности не мога да дам тъй като не ясно дали ще се приложи макар да е глупаво да не се... но сами ще разберете и/или усетите това след месец-два.

Dreamer i Furiozo RULZZZ...bez vas WAREZ-a SUXX....mnogo pozdravi i na dvamata i bachkaite qko....dano da stane i Nikito sha go pocherpa v PU-to....Dreamer i teb ako te vida imash edna BEEEERRR-a !!!

Tehnicheski nikakuv ne im e problema na evrocom da napravqt vruzkata kum warez.ru po-burza, kakto naprimer e v data.bg , tam userite na nqkoq si kabelna beshe smukvat ot free.data.bg s 192k/s t.e 1.5mbit/s, a i samiq kabel go pozvolqva kato bandwith, ama neznam shto ne go pravqt.... trqbva  da se suberem tuk vsichki useri i da dadem predlojenieto na nqkoi ot evrocoma :)

6Tot sa lameri za tva ne praviat.Evrocom sa edinstvenite s normalna vrazka kam sobstvenia si

warez sait,vsi4ki drugi dostav4ici si imat luda vrazka kam saita si.

No vsi4ko go praviat ot komersialna gledna to4ka :unsure: ,i mislia 4e taka 6te si ostane

nali ako go napraviat taka kakto iskame niama da im otarva :blink:

are da va svetna ...

toq vypros az sym go zadaval predi 1.5 godini i ot togava tehnicheskoto obqsnenie ne se e izmenilo mnogo:

modemite tehnicheski vdigat mnogo no v sistemata ima i drugi ustroistva i hizicheskoto ogranichenie idva ot tqh,

vseki ot nachalo si misli che moje da se pusna MAXXXXX ama tiq ot dostavchika ne go praat shtoto sa zli, obache deistvitelnostta ne e tochno takava, vseki dostavchik iska da predlaga perfektna usluga no realnostta postavq ogranicheniq koito ne mojesh prosto da ne zabelejesh.

chesto nqkoi dava za primer drugi dostavchici v plovdiv v sofia ili v USA, nqma nachin da nqma i takiva s po kachestvena usluga no ne si mislete che navsqkyde osven v evrocom neshtata sa perfektni, moje bi chuvate samo hvalbi za drugite dostavchici ... az pyk sym chuval i mnogo oplakvaniq dori i za USA dostavchici, naprimer "ot sledvashtiq mesec imam 3 GB pozvolen mesechen trafik"

nqkoi hora obichat da se hvalqt, drugi da se oplakvat. syvsem osnovatelno iskate lokalniq trafik da e po byrz i v evrocom znaqt che iskate i iskat da vi go dadat.

dostavchika trqbva da proqvqva razbirane kym klientite no i klientite trqbva da proqvqvat razbirane kym dostavchik a klientite nqmat predstava kolko e komplicirana situaciqta ot gledna tochka na dostavchika.

tezi koito mislqt che davat mnogo pari za inet ochevidno neznaqt na kakvi ceni evrocom kupuva inet ot dostavchicite na edno, ako chuqt za kolko pari stava duma koito se davat za ne osobeno mnogo inet shte im se smrazi kryvta, cenite koito klientite plashtat sa desetki pyti po niski ot tezi na syotvetniq >garantiran< kanal.

vytreshniq trafik e free ama ne syvsem, za da e byrz mrejata trqbva da ima kapacitet da go ponese a za da go ima e nujno oborydvane chiito ceni mi e neudobno da spomena, ne e nevyzmojno i shte stane, no ne e i tolkva lesno kolkoto na neinformiraniq potrebitel mu se shte da vqrva.

testove naistina se pravqt i ima nadejda neshto da se promeni v obozrimoto bydeshte, no vie vijdate samo vyzmojnostta a dostavchika vijda i kupishta problemi s koito e syprovodeno vsichko.

imaite realistichni ochakvaniq i se seshtaite periodichno che jivota ne e samo download

EEE are stiga chernogledstvo bre......trebe da stane rabotata VISIO si dyrpat kam lokalniq s 100-120k....are dano i nas ni ogree!!!

Niki dobre kazano.....Emi shte se radvame da stane.....

Zasega, koito iska barza vrazka kam kadeto i da bilo da si vzeme 384k i gotovo.

Ako naistina stane taia dalavera sas uvelichavane na skorostta vav vatreshnata mreza, az sas 2 ratze sam ZA. Malko me samniava obache che ste stane skoro.

I az iskam mnogo da stane,no kat se zamislia evrocom po4ti vsi4ko im e samo

na dumi,a realizacia nikakva.znam 4e drugite dostav4ici imat 100kb vrazka kam saita si,

i ne mislia 4e tehni4eskata strana e tolkova slojna kakto vika6 6toto vsi4ki ostanali dostav4ici

sa taka,a evrocom vse pak mislia e dobar dostav4ik taka 4e niama da e problem za tiah da go napraviat

tova.Ama nali vi kazah 4e za tiah e po udobno taka,ako iskaha dosega da sa go napravili 1000 pati,

no kakto vijdate vrazkata si e normalna.

I az iskam mnogo da stane,no kat se zamislia evrocom po4ti vsi4ko im e samo

na dumi,a realizacia nikakva.

И кое е това почти всичко? Ако вземеш и примери да дадеш много ще ти се радвам :)

Guest Guest
...na kakvi ceni evrocom kupuva inet ot dostavchicite na edno, ako chuqt za kolko pari stava duma koito se davat za ne osobeno mnogo inet shte im se smrazi kryvta..

:ph34r: u dont`t say :o

Abe shte uskorqt vureshnata vruzka, nqma nachin, to inache nqma da sa v krak ostanalite provideri, moje ne im se iska leko poradi prichinata che horata osnovno si vzimat sreburna i zlatna vruzka zaradi download na warez i kato im stane vutreshnata vruzka burza shte downgrade-nat do bronz... moje i tova da igrae rolq. Puk i te sega vijte kvo napraviha - ekonomichna tarifa, s 64down i 32up za 33leva, predstavqte li si kakuv qk downgrade shte stane ot bronz na ekonomichen i kolko pari shte izgubqt ako napravqt vutreshnata vruzka burza? Puk da ne se lujem, naj-mnogo useri na evrocoma go polzvat zaradi warez - filmi muzika igri, i edna po malka chast za firmeni nujdi...

Edinstvenoto reshenie i uskoreniqt vutreshen trafik da se stepenuva s razlichnite tarifi da kajem 50k za ikonomichna, 100 za bronz, 200 za srebro, 400 za zlato, togava shte ima logika da si ostavash na sushtata tarifa.. furiozo sigurno ste mislili i za tova :)

Drugo neshto e, che warez server shte se prusne ot download v momenta v kojto tova stane i opredeleno vruzkata nqma da e tolkova burza tuj kato prosto 300-400 choveka shte iskat download sus 100k, e da ama mnogo me sumnqva da moje da se postigne 30-40mb... t.e okolo 300mbit/s, tva prosto e absurd... taka che opredeleno ima mnogo tehnicheski problemi da se izpulni...

abe nqma da se prusne ot dld chak tolkow, kato se ima na vpredvid che imat OGROMNO TB(terabite) proxy...

a i ako nqkoj skoro e hodil gore v stanciqta i e vidql za kwo stawa duma..shte mu se promeni vednaga mnenieto..

Hich ne si mislete che evrokom nqma kapacitet za kwoto i da e bilo..sigurno samo v Sofia МВР ima po qka mrejova tehnika..

ot osvedimeni istochnici puk mi kazaha che evrokom ima ogromna video vruzka i dostap do po-osnovnite ulici iz plovdiv...Twa da ne bi da ne tvari mrejata??..

a Puk skoro po cable shte trygne i Digital TV...napravete si smetka

taka che vsichko si zavisi ot evrokom...i takiwa testwaniq i istorii deto gi razprawqt gi zabravete....

basi. kwi sa tiq testove 1-2 meseca..twa si e optic cable ili moje ili ne moje...nqma treti variant..

no shte pojiveem i shte vidim

da se nadqwame che shte pusnat double na vrizkata kam wareza....

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...