Arch Posted April 2, 2011 Share Posted April 2, 2011 Надявам се че заглавието е достатъчно изчерпателно. Прилагам и няколко снимки на това което се търси: давам 3 лв. на бройка а и все ще се разберем нещо За връзка ЛС Link to comment Share on other sites More sharing options...
mitko7 Posted April 2, 2011 Share Posted April 2, 2011 аз имам едно две като за броиката работещи ако несе лъжа но несъм сигорен дали са сони ако имаш интерес драсни някои лично Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arch Posted April 2, 2011 Author Share Posted April 2, 2011 Трябва ми механиката т.е. само механично да е ОК от механиката ми трябват едни зъбни колелца, а точно в този модел на Sony ги има и никъде другаде Link to comment Share on other sites More sharing options...
mitko7 Posted April 3, 2011 Share Posted April 3, 2011 е тогава сори нямам Link to comment Share on other sites More sharing options...
asuskb Posted April 3, 2011 Share Posted April 3, 2011 покажи на снимка тези зъбни колелца имам много цд-та за части и са здрави но нямат външната кутия и немога да разбера марките им какви са иначе не са бели а са черни Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dominik Posted April 6, 2011 Share Posted April 6, 2011 Имам Sony CDU5212 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.