DRAGLYAR Posted July 7, 2004 Share Posted July 7, 2004 Ave hora nqkoy igral li e Dark Stone deto e v wareza? Abe az go installvam puskam .reg-ove i vsi4ko tam, ama mi dava illegal operation - close- i nshto ne stava. Are molq vi se nqkoy da mi kazhe kvo stava shtoto mnogo iskam da q igraq taq igra - kazvat 4e bila super. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baba_qga Posted July 7, 2004 Share Posted July 7, 2004 darkstone e diablo-podobna igra i ako ne me lyje pametta , nabor e na pyrvoto diablo...ina4e ostanahs dobri vpe4atleniq, kogato q igrah, no q se zamisli dali togava6nite mi kriterii sa ekvivalentni na dne6nite Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corrino Posted July 7, 2004 Share Posted July 7, 2004 Ами аз преди ден-два я дръпнах, инсталирах я, пуснах я и нямаше никакви проблеми. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DRAGLYAR Posted July 7, 2004 Author Share Posted July 7, 2004 darkstone e diablo-podobna igra i ako ne me lyje pametta , nabor e na pyrvoto diablo...ina4e ostanahs dobri vpe4atleniq, kogato q igrah, no q se zamisli dali togava6nite mi kriterii sa ekvivalentni na dne6nite Ako stava za vapros za kriterii predi i sega, te mozhe naistina da sa se vdignali ot kum grafika i zvuk, ama gameplay-a ot Diablo mozhe spokoino da se sravnqva s tozi ot dne6nite igri. Az naprimer dazhe predpo4itam Diablo pred Diablo 2 - ako 6te6 vqrvay. Diablo si ima6e svoy sobstven zapomnq6t se stil, a Diablo 2 e prosto nqkakvo 4udo, deto e nablaskano ot vsi4ko po mnogo samo i samo za da se privlekat masite. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaZoR Posted July 7, 2004 Share Posted July 7, 2004 Dark Stone доста по-интересна от Диабло или поне така ми се струва.Диабло съм играл повече от 3 години в умрелия им батъл.нет и ми е втръснала супер много а иначе Dark Stone e нещо наистина много добро.Иначе нямах никакви проблеми с инсталацията и пускането на играта. Link to comment Share on other sites More sharing options...
venci_bg Posted August 30, 2004 Share Posted August 30, 2004 Abe brato igrata trqbva da trugva zashtoto iaz sum q svalql. No ako ne trugva svali si REVENANT ili DIABLO mnogo po dobri sa ot Dark Stone.Plus tova grafikata na Dark Stone ne e mnogo dobra. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.