GeorgiK Posted July 19, 2004 Share Posted July 19, 2004 Билети има на главната пред театъра. Има и другаде ама не ги знам къде точно. 5лефа са на "първите" редове. 3лефа другите... Не знам как ги разделят точно и какво. Места разбира се няма...стадион все пак... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted July 20, 2004 Author Share Posted July 20, 2004 И на мене не ми стана ясно.Ама ако се водя по други концерти-билетите от 5лв. са за трибуните.Макар че кой малоумник ще иде да седне,като може да си покуфее Билети има и в Музикален свят(зад БНБ) и в Music Centre на Италианската улица. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted July 20, 2004 Share Posted July 20, 2004 Ще ходим ли заедно? Ако да и още нямате билети като мен дайте да се разберем да идем да вземем и така хем ще се видим хем ще се уговорим за самия концерт. Ако имате вече билети кажете кога и къде да се срещнем. Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted July 20, 2004 Share Posted July 20, 2004 Ами аз предлагам да отидем.Не вярвам билетите да свършат,така че все ще намерим.Аз след утре вечер съм готов за всякакво купуване на билети,биричка и прочие Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted July 20, 2004 Share Posted July 20, 2004 Четвъртък(22ри) сутрин по ладно...? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted July 20, 2004 Author Share Posted July 20, 2004 Горе-долу към 9-10? Ама на кое място? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niilo Posted July 21, 2004 Share Posted July 21, 2004 Преди малко си взехме билети и почти свършиха, поне на главната. Стана ми е интересно, че ги продаваше един, дето преди година-две ми водеше по труд и техника Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted July 22, 2004 Share Posted July 22, 2004 Какво е положението младежи,ще ходим ли групово на коцерта.Айде,че не остана време Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted July 22, 2004 Author Share Posted July 22, 2004 Ами каква ще бъде уговорката? Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted July 22, 2004 Share Posted July 22, 2004 Аз предлагам да се разберем за някакъв по-ранен час-примерно 18и30,можем да седнем на Металиката да пием по бира и да нахултваме на стадиона след това.ГеоргиК не се обажда нещо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted July 22, 2004 Share Posted July 22, 2004 Георги малко е заебал всичко ама... Добре 18:30 на Меtallica-та да се срещнем. Мен ще ме познаете лесно...ако дойда. Може наистина да стане така че да не дойда но да се надяваме да не се издъня. Иначе съм нисък но за сметка на това злобен с голяма къдрава коса. Ще ме познаете лесно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted July 22, 2004 Share Posted July 22, 2004 Хайде Гошо,мобилизирай сеАз ще ви чакам на Металиката-скъсани дунки на левия крачол,малко безопасни игли,за да не се разпори целия и черна тениска с жълт сперматозоид с надпис "те са бързи"-отпред и "бъди сигурен"-отзад.Хахах,ако ме видите в гръб да знаете,че дънките са ми скъсани и отзад/пак има безопасни игли/.Чакам ви Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted July 22, 2004 Author Share Posted July 22, 2004 Аз ще се домъкна с още два идиота(един френд и жената).А като цяло ще си личим отдалече.Ама тая Металика не я знам де е. Link to comment Share on other sites More sharing options...
james_ankov Posted July 22, 2004 Share Posted July 22, 2004 Jalko , iskah da doida s vas pi4ove , ama tai kato smqtam da propusna Kontrol , sigurno 6te hodq kam 9 4asa Metallica e to4no pred centralniq vhod na st.Plovdiv Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted July 23, 2004 Author Share Posted July 23, 2004 Благодаря за инфото. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted July 23, 2004 Share Posted July 23, 2004 И то...ебати кво стана... На срещата никой не дойде. Не че Иван нещо не е човек ама имаше уж и други дето трябваше да дойдат. Така или иначе май и никой не отиде на самия концерт... Аз след мача(не питайте) влезнах и слушах последните песни на Контрол(абе то последните последните ама бяха повече от половината...то толко малко да свирят...срамота). После си тръгнах - бях скапан от...не питайте(мача). Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted July 23, 2004 Share Posted July 23, 2004 Ей,младежи и девойки,защо се скатахте така?Хиени сте големи.добре,че Гошо дойде,че както си висях там от 17и30 щах да се побъркам.Концерта не го гледах,кофти,но пък сега си слушам Контрол,все пак трябва да се навакса Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted July 23, 2004 Share Posted July 23, 2004 Обичам те мила обичам те.... 100-150 във строй - те ще тръгнат смело в бой... Ей ти булка, булка черновежда...не ме поглеждай.... И ето идва най-щастливия ден... Оооообичам те до тУУУУУк... Link to comment Share on other sites More sharing options...
james_ankov Posted July 24, 2004 Share Posted July 24, 2004 Az pak si otidoh v 21:00 i si gledah celiq AXAT na spokoistwie Sled towa se 4upih , 4e oneq ligawite pristignaha... Ina4e AXAT pak me zabiha zdravata Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted July 24, 2004 Author Share Posted July 24, 2004 Мноо се ядосах.Бати Контрол свириха супер малко. А не дойдох на срещата,щото закъснях с около 1:30 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted July 24, 2004 Share Posted July 24, 2004 Не знам другите колко са свирили но наистина Контрол направиха само 5-6-7 парчета... Малко но от сърце... Link to comment Share on other sites More sharing options...
james_ankov Posted July 24, 2004 Share Posted July 24, 2004 Oooo , Axat udariha pone 10 par4eta .... +2 ot noviq album Link to comment Share on other sites More sharing options...
Naso Posted July 24, 2004 Share Posted July 24, 2004 За мен лично концерта си беше голямо разочарование,лоша организация ,слабо представяне на групите.Всяка една от тъпите реклами на М-Тел се излъчваше повече отколкото забиха "Контрол","Ахат" не бяха нищо особено с изключение на четирите си велики химна,които бяха посрещнати много добре от публиката,а най ме е яд за Щурците,ходя им на концертите от 1985 г. и това опредилено е един от-най слабите им.Очаквах от гупа която 15 години не е правила турне да даде много повече от себе си.Май ЕГН-тата (и моето и тяхните) си казват думата.Иначе нещата които пяха си остават класика и ще си ги слушам винаги с кеф . Може би от носталгията но осъзнах,че 33 години хич не са малко Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted July 24, 2004 Share Posted July 24, 2004 Контрол бяха много добре, но за съжаление единствената им цел за да свирят е да вземат някакви пари. Във всеки един концерт от турнето са свирили малко, а на един 2 песни само, защото след това е запраскало яко дъжд. Заради него концерта е бил отложен за следващия ден, в който Контрол са отказали да свирят и са поискали пари за да го сторят. Педали. Педали, които забиха яко Ахат бяха добре, както винаги когато свирят старите си хитове. Иначе тия от новия албум са пълен боклук, нито му се разбираше какво пее, нито можеше да пее на английски... нито музиката беше нещо особено. Ама поне правят шоу Може да пусна малко снимки от концерта тия дни. Щтурците също беше готино и даже най-много ми хареса. Беше хубаво като звук, като светлинни ефекти и музика. Жалко, че не изсвириха любимата ми песен - вкусът на времето ;(. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted July 25, 2004 Author Share Posted July 25, 2004 Педали. Педали, които забиха яко Ама поне правят шоу Беше хубаво като звук, като светлинни ефекти и музика Ндаааа....Концертът като цяло си струваше Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.