TaNo. Posted March 31, 2011 Share Posted March 31, 2011 Продавам nokia 8800 Gold в уникално състояние без никакви следи от употреба. Телефона е оригинален!!! Прекрасно бижу.. Намира се в Пловдив, цена 280лв. тел 0897 634 089 200 лв Link to comment Share on other sites More sharing options...
cmdj7 Posted March 31, 2011 Share Posted March 31, 2011 Това е наистина добра и класна машинка ,която ще надживее времената на много други по-нови модели ,та било и NOKIA !!! Имам молба ,която ще е от полза и на всеки един потенциален клиент ( и аз самият също ) - дайте снимки ,както сте направили и на телефона ( дисплея ) при въвеждане на следните кодове ( безвредни са ) и доказващи отчасти автентичността на конкретната бройка ....... *#0000# *#92702689# http://www.numberingplans.com/?page=analysis&sub=imeinr Предварително благодаря ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
TaNo. Posted April 2, 2011 Author Share Posted April 2, 2011 cmdj7 благодаря ти за помоща! Ето снимки със въведените кодове *#0000# *#92702689# Link to comment Share on other sites More sharing options...
targoveca_Vn Posted April 2, 2011 Share Posted April 2, 2011 сори за поста, но 2рия код се пише с цел да се види на колко часа разговори е телефона, НО при теб този пик липсва телефона е страхотен, един от най-добрите модели на НОКИА !!! КЛАСИКА !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
TaNo. Posted April 2, 2011 Author Share Posted April 2, 2011 Извинявам се не обърнах внимание, че надоло има още за снимане.. Life timer 0223:52 (ако някой толкова държи мога да му до снимам) (има го сниман вече) Link to comment Share on other sites More sharing options...
TaNo. Posted April 7, 2011 Author Share Posted April 7, 2011 Нова цена 270лв! Link to comment Share on other sites More sharing options...
TaNo. Posted April 8, 2011 Author Share Posted April 8, 2011 250lv Link to comment Share on other sites More sharing options...
TaNo. Posted April 11, 2011 Author Share Posted April 11, 2011 240 Link to comment Share on other sites More sharing options...
TaNo. Posted April 12, 2011 Author Share Posted April 12, 2011 200lv последна цена валидна за близките 2-3 дена :excl: :excl: Link to comment Share on other sites More sharing options...
cmdj7 Posted April 15, 2011 Share Posted April 15, 2011 NOKIA-та бе закупена от мене за мой колега ,който май също ще стане член на форума /базара и пристигна в перфектно за годините си техническо /визуално състояние ! Коректен продавач и от мене една звездичка * в профила му ......... !!! Нека темата бъде преместена в "ПРИКЛЮЧЕНИ" ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
TaNo. Posted April 15, 2011 Author Share Posted April 15, 2011 NOKIA-та бе закупена от мене за мой колега ,който май също ще стане член на форума /базара и пристигна в перфектно за годините си техническо /визуално състояние ! Коректен продавач и от мене една звездичка * в профила му ......... !!! Нека темата бъде преместена в "ПРИКЛЮЧЕНИ" ! Нека да си го ползва със здраве твоя колега, да му е честито телефончето Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.