Jump to content
BulForum.com

Продавам 6 уебкамери

Recommended Posts

Продавам тези уебкамери:

1. Полуработеща - китайска, с 6 лед лампи, всъщност работи малко, и забива. В момента е разглобена. От новите китайски, които тръгват сами без драйвер. Мисля, че е 0.3 мп. Цена 1.99 лв.

Тази камера си има и микрофон с отделен жак 3.5 мм + потенциометър!

2. Полуработеща - китайска, с 6 лед лампи, разпознава се от компютъра като устройство, но не мога да намеря добър драйвер за нея. Иначе предполагам че е в перфектно работещо състояние. Дивайс мениджър я изписва като "0C45 PID 6270". Мисля, че е 0.3 мп. Цена 2.99 лв.

Тази камера си има и микрофон с отделен жак 3.5 мм!

3. Работеща - китайска, с 6 лед лампи, с лош външен вид. Имам драйвер (носете си флашка). Мисля, че е 0.3 мп. Цена 3.99 лв.

Тази камера си има и микрофон с отделен жак 3.5 мм + потенциометър!

4. Работеща - китайска, перфектна. Имам драйвер (носете си флашка). Мисля, че е 0.1 мп. Цена 4.50 лв.

5. Работеща - китайска, с 6 лед лампи, перфектна. Имам драйвер (носете си флашка). Мисля, че е 0.3 мп. Цена 4.99 лв. Запазена. Продадена.

6. Работеща - китайска, с 8 лед лампи, перфектна. Имам драйвер (носете си флашка). Мисля, че е 1.3 мп. Цена 9.00 лв.

Тази камера си има и микрофон с отделен жак 3.5 мм! Продадена.

7. Работеща Neo, червена, с висока гъвкава стойка, перфектно състояние, с 6 лед лампи. Има потенциометър, който принудително пуска лампите. Имам драйвер (носете си флашка). Може би е 1.3 мп, не съм сигурен. Цена 15 лв.

Всичките 6 уебкамери са със щипка, демек могат да се защипят на лсд или лаптоп. Петте с лампите са метални, другата е пвц.

8. Остана само тази, която размених за номер 7 със specat: Gembird CAM68UT - камера в плюшена играчка. Има микрофон. Има кутия и диск с драйвери. Има леки следи от употреба. Резолюция 0.48 мп. Цена (15) 13 лв. Продадена.

be5a47064b58ce49.jpg

На specat и intelekt83 чак сега видях постовете, за жалост 5 и 6 са продадени.

Добавих точка 7.

Ако харесате още нещо, свиркайте.

• 2 weeks later...

Остана само една камерка, всички други заминаха.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...