Slayer Posted November 5, 2004 Share Posted November 5, 2004 Защо няма турски кавали Link to comment Share on other sites More sharing options...
azazel Posted November 5, 2004 Share Posted November 5, 2004 к'во да каже човек вече??? то к'вото исках да кажа жече е казано, но аз пък ще повторя най-гот е да знаеш, че не доставяш удоволствие само на себе си, а и на партньорката си. напълно съм съгласен, че сексът не е най-важното в една връзка. стига да има любов може да си с някого в продължение на месеци и да не сте правили секс, но когато и двамата станете готови за това изживяване, ако мога така да се изразя, сексът вече ще играе роля във връзката. не непременно най-важната, естествено. а за любими пози - 69 кърти както и традиционната мисионерска поза Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slayer Posted November 6, 2004 Share Posted November 6, 2004 к'во да каже човек вече???то к'вото исках да кажа жече е казано, но аз пък ще повторя най-гот е да знаеш, че не доставяш удоволствие само на себе си, а и на партньорката си. напълно съм съгласен, че сексът не е най-важното в една връзка. стига да има любов може да си с някого в продължение на месеци и да не сте правили секс, но когато и двамата станете готови за това изживяване, ако мога така да се изразя, сексът вече ще играе роля във връзката. не непременно най-важната, естествено. а за любими пози - 69 кърти както и традиционната мисионерска поза <{POST_SNAPBACK}> Да бе 69 кърти ама ако момичето не е някво с космато ренде между краката Иначе позата в която женската прави свещ също е злобна Link to comment Share on other sites More sharing options...
Muni4ka Posted November 6, 2004 Share Posted November 6, 2004 Seksut e priqten pod vsqkakvi formi. Kefi me vaginalno,oralno i analno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Julined Posted November 7, 2004 Share Posted November 7, 2004 Това наистина е най-хубавото чувство, особено ако е с човека, който обичаш и който дава смисъл на живота ти. Щом й е хубаво, значи и на мен ми е хубаво. <{POST_SNAPBACK}> i dvamata vi podkrepqm az kato celunah edno momi4e 7 godini po golqmo ot men az na 17 tq na 25 strahotno momi4e i s tazi celuvka mi raztopi syrceto i az neinoto i posle ) se prodalji i si beshe kato v prikazkite det se vika beshe unikalno useshtane naistina nqma po hubavo useshtane ot tova P.S. samo kato se setq kakvo hubavo beshe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lestat Posted November 27, 2004 Share Posted November 27, 2004 По принцип съм гласувал за орален, ама зависи от устичката де! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pechenata Posted November 28, 2004 Share Posted November 28, 2004 По принцип съм гласувал за орален, ама зависи от устичката де! <{POST_SNAPBACK}> ахехаеха,некви устни като на Анджелина Джоли нема да има 'зависи' Иначе аз чак ся се сетих да прочета цялата тема и тя верно била мно'о интересна Ама нещо ме е срам да навлизам в подробности Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted November 28, 2004 Share Posted November 28, 2004 Ама нещо ме е срам да навлизам в подробности <{POST_SNAPBACK}> Не се притеснявай, излей си душата Тук сме от една порода Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pechenata Posted November 28, 2004 Share Posted November 28, 2004 Ми незнам сещам се за случаи,в които е имало 'О,не стига не мога повече,спри'..например снощи Ама т'ва са вече излишни работи,дето няма смисъл да се говорят.. По принцип обичам секса да зависи и от мен,и от приятеля ми.. и може би и за т'ва на моменти не можем да се нагодим,защото аз не съм машина и не мога едва ли не да го изнасиля :> И се получават малко разминавания Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted November 28, 2004 Share Posted November 28, 2004 ум.....аз не помня вече за какво съм гласувал......ама така или иначе автохтонизма му е майката.....другото е за престиж и семейно добруване. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dare_Devil Posted December 9, 2004 Share Posted December 9, 2004 Най-хубавото е като го правиш с човек, който обичаш по начин, който обичаш. С моята приятелка го правим всякак - мисионерската, 69, "лъжички", отпред, отзад... Дори някакви леки садо-мазо залитания... Всякак ни харесва, като как ще го правим зависи единствено от настроението ни в момента. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted December 9, 2004 Share Posted December 9, 2004 Така е, любовта прави удоволствието много по-голямо! Link to comment Share on other sites More sharing options...
cheese Posted December 10, 2004 Share Posted December 10, 2004 В секса ние с жена ми харесваме секса Link to comment Share on other sites More sharing options...
trent Posted December 10, 2004 Share Posted December 10, 2004 [да, и на мен ми е много хубаво жената да вика и да се извива около мен. моята кака като си го бутне в дупето и все едно включва на турбо своя оргазъм. аз пък я гледам как изпада в екстаз и ми е гот] Лелеее, братче от къде я намери тази кака, че да си намеря и аз една такава А по темата по-нагоре Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted December 11, 2004 Share Posted December 11, 2004 Дори и да не вика и подскача, когато усетя как се учестява дишането й, как се разтуптява сърцето й...страхотно е! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Бегемот Posted December 15, 2004 Share Posted December 15, 2004 obicham tozi vid sex koito dostavia udovolstvie i na dvama ni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alliance Posted December 16, 2004 Share Posted December 16, 2004 Ами по-принцип всичко,което се прави с любимият човек,но дадох предпочитания си за оралната любов Link to comment Share on other sites More sharing options...
goshkata Posted December 16, 2004 Share Posted December 16, 2004 opredeleno svirki! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Error Posted December 21, 2004 Share Posted December 21, 2004 Нещо много ми се омотаха представите, след като изчетох всичките постове..... Според мен сексът е едно голямо удоволствие, но аз не го намесвам толкова в любовта. Можеш да правиш секс с много жени, но едва ли би обичал всичките. Ако не обичаш никоя, значи или си някой бездушен, или просто не си намерил точният човек(който в доста случаи те поставя на мястото ти). Link to comment Share on other sites More sharing options...
bobo vieri Posted December 21, 2004 Share Posted December 21, 2004 spored men nai-iakoto e da pravi6 analen sex.tva e nesto unikalno.a koito kaje 4e ne pravi takiva nesta e pulna laja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alliance Posted December 21, 2004 Share Posted December 21, 2004 Ами аз не правя анален секс,никога не съм правил.А ся кажи как лъжа. EDIT:Айде пак да си прочетеш post-a и да ми го обясниш Link to comment Share on other sites More sharing options...
bobo vieri Posted December 21, 2004 Share Posted December 21, 2004 Ами аз не правя анален секс,никога не съм правил.А ся кажи как лъжа. <{POST_SNAPBACK}> az imam predvid ne za analnia sex 4e koito ne pravi laje,a 4e laje ako kaje 4e izobsto ne pravi takiva nesta,daje i samozadovoliavane Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rennie Posted December 21, 2004 Share Posted December 21, 2004 Че какво му харесвате на аналния секс, аз това не разбирам. Едва ли много жени ще кажат, че им харесва... Аз лично го намирам за отвратителен. Моето мнение е: ИЗПОЛЗВАЙТЕ ДУПКИТЕ ПО ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ! Пък и смятам, че аналният секс си е доста болезнен за жените. В секса няма перверзии, стига и на двамата партньори да им доставя удоволствие това, което правят... Това си е мое мнение де Link to comment Share on other sites More sharing options...
stu Posted December 21, 2004 Share Posted December 21, 2004 Че какво му харесвате на аналния секс, аз това не разбирам. Едва ли много жени ще кажат, че им харесва... Аз лично го намирам за отвратителен. Моето мнение е: ИЗПОЛЗВАЙТЕ ДУПКИТЕ ПО ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ! Пък и смятам, че аналният секс си е доста болезнен за жените. В секса няма перверзии, стига и на двамата партньори да им доставя удоволствие това, което правят... Това си е мое мнение де <{POST_SNAPBACK}> vij mai mnenieto ti e pribarzano zavisi kak go pravi6 i o6te baia ne6ta moje bi niakoi den 6te se obedi6 ina Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rennie Posted December 21, 2004 Share Posted December 21, 2004 Дано не дойде този ден... Не ми се ще да се убеждавам в нещо, което знам, че няма да ми хареса Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.