balky Posted July 7, 2004 Share Posted July 7, 2004 хора... зех си едно принтерче HP 3650... ама не мога да го подкарам :ph34r: ... никъде нема драйвери за него .... моля ви за малко помощ.... сори че правя цяла тема за тва нещо... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lubo1972 Posted July 7, 2004 Share Posted July 7, 2004 Да беше проверил на сайта на HP ли? Google знаиш ли кво е? ей ти на 2-то му попадение линк Ако си на линукс обаче...обърни се към раздела Линукс :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
balky Posted July 7, 2004 Author Share Posted July 7, 2004 ааа тва ся кат си го дръпнах.... инсталвам го... и не ще да ми засече принтера всичко е на Enabled всичко е 6.... може ли малко помощ че съм леймърче в таз област... :ph34r: Link to comment Share on other sites More sharing options...
firmajiq Posted July 8, 2004 Share Posted July 8, 2004 Прочети упътването, някои принтери искат ПЪРВО да инсталираш софтуера и ВТОРО да включиш принтера, а не първо да включиш принтера и да чакаш да си го засече. Не помня точно твоя дали беше такъв, ама ти все пак прочети Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_anton Posted July 9, 2004 Share Posted July 9, 2004 като си вкучиш копютъра показва ли ти че засича ново ъстройство или изобщо не прави връзка с принтера? Link to comment Share on other sites More sharing options...
balky Posted July 9, 2004 Author Share Posted July 9, 2004 Прочети упътването, някои принтери искат ПЪРВО да инсталираш софтуера и ВТОРО да включиш принтера, а не първо да включиш принтера и да чакаш да си го засече. Не помня точно твоя дали беше такъв, ама ти все пак прочети <{POST_SNAPBACK}> да моя е такъв... па не стаа.... don_anton, не ми пише че има ново устройство.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aladin^ Posted July 26, 2004 Share Posted July 26, 2004 Balky s kakuv Win si ? Ako si s XP nebi trqbvalo da imash problemi zashtoto toi sam namira novite hardware ystroistva. A Driver za HP Printeri ima v www.hewlettpackard.com, www.hp.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.