snejko Posted February 5, 2007 Share Posted February 5, 2007 Абе хора кво толкова виждате в тея пусти очи ???Аз сам имал супер яки очи (страшно много моми са ми го казвали) ма незнам кво толкос ва привличат.Като се замисля незнам цвета на очите дори на най-близките ми хора :о И аз да ти кажа се чудя какво толкова им се превъзнасят на тези очи. Освен ако не са адски магнетични, което е по-скоро въпрос на излъчване, а не на форма и цвят, незнам какво друго би ме впечатлило в чиито и да е очи. Иначе аз харесвам хубавия глас, съразмерната и хармонична фигура и начина на словоподредба. Това като за начало. После настава голямото мазало.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted February 5, 2007 Share Posted February 5, 2007 ...начина на словоподредба.....Че колко начина има? Освен Йода аз не съм чувал друг да говори разбъркано Link to comment Share on other sites More sharing options...
HATE Posted February 6, 2007 Share Posted February 6, 2007 Амм..аз просто харесвам красиви очи Излъчване...поглед...очите много говорят за един човек Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted February 6, 2007 Share Posted February 6, 2007 Че колко начина има? Освен Йода аз не съм чувал друг да говори разбъркано Може би има предвид подбор на думите. Има много начини да се каже дадено нещо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mechka Posted February 6, 2007 Share Posted February 6, 2007 И аз да ти кажа се чудя какво толкова им се превъзнасят на тези очи. Освен ако не са адски магнетични, което е по-скоро въпрос на излъчване, а не на форма и цвят, незнам какво друго би ме впечатлило в чиито и да е очи. Иначе аз харесвам хубавия глас, съразмерната и хармонична фигура и начина на словоподредба. Това като за начало. После настава голямото мазало.... ами глей на рекламите за кремове против бръчки - лицето опънато ама очите издават че е дърта скумрия, тя баба Лили за тва е пуснала перчема над очите да не са вижда че вече е яхнала метлата... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hosta Posted February 6, 2007 Share Posted February 6, 2007 Очите...ама то всеки път е различно ,но очите определено са ми нещо като фикция. П.п. - Погледнах горните мнения и...ми не става въпрос само за форма и цвят ами за едно определено друго нещо ,поне при мен.Не знам как точно да го кажа...игривост ли или някакси по друг начин.Просто като те погледне и знаеш че и двамата сте наясно какво искате и че тя е силна личност ,а не теле с празен поглед( той обаче също си има плюсове ,толкова е миловиден като не разбират нещо и само смигат насреща ).Просто силно излъчване да имат изразено с погледа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lexus86 Posted February 6, 2007 Share Posted February 6, 2007 очите та очите абе една мацка ако нее яко тунингована с готин бълкон и сладко барабанче то имали смисъл да гледаме очите и , еми ако е кривогледа но въпреки това мноо секси ко бихте направили?????????????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cursed Posted February 8, 2007 Share Posted February 8, 2007 С тези очи за които не са разбрали точно, мисля че се има предвид поглед в частност. А и те могат да придадат красота на едно лице или да я притъпят. Примерно за разяснение на Lexus всички които са писали очи, биха предпочели някоя мадама с магнетичен поглед и не много "тунингована", даже и да е леко пълна или с други малки дефекти по тялото, пред някоя кривогледа, "тунингована" до съвършенство такава. Или поне така си мисля понеже и аз съм от въпросните хора които се впечатляват от погледа. А отговор на въпроса на темата накратко: Първо впечатление: поглед, тяло След кратък разговор: дали може да върже две смислени думи на кръст След доста време: отношението и към простите неща от живота Link to comment Share on other sites More sharing options...
unufrii Posted February 8, 2007 Share Posted February 8, 2007 веднага: стил (когато изобщо има такъв) и външен вид след време: патологии (разбирайте мании, OCD's, фобии и тн.) след много време: дали се бърка в моите проблеми (по-добре да не) Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted February 8, 2007 Share Posted February 8, 2007 Косата и очите. Тези с които се гледа Link to comment Share on other sites More sharing options...
Enigmа_ Posted February 8, 2007 Share Posted February 8, 2007 НАЙ-ВАЖНОТО Е ДА ИМА: Що ще рече да има? Изобилие ли, що ли. Таквиз по описанието - бол, по-лесно да ги прескочиш, отколко заобиколиш... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zingam Posted February 8, 2007 Share Posted February 8, 2007 Употребата на двубуквени думи като: "ма" и "бе" и мьекотата в говора! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Salida Posted February 13, 2007 Share Posted February 13, 2007 Банално, но... очите Link to comment Share on other sites More sharing options...
velito Posted February 24, 2007 Share Posted February 24, 2007 Ай аз ще съм момичето,което ще се намеси тук! Значи първото нещо което забелязвам тва е усмивката и очите ,но не говоря за цвета на очите,а за самия поглед,който може да ти каже толкова много неща за дадения човек.Не ви ли става готино като ви погледне момиче/момче с един магнетичен поглед и ви се усмихне чаровно...на мен ми омекват краката След кратък разговор ми става ясно ща за човек и, дали е някъв простак и пълен идиот или мило и държащо на себе си момче. За мен първото впечатление е адски важно,защото отблъсне ли ме някой в началото повече няма да ме види....таааа туй е мойто мнение Link to comment Share on other sites More sharing options...
groover Posted February 24, 2007 Share Posted February 24, 2007 ще си кажа направо. за мен първото значение е мнооого важно. много обичам руси коси и светли очи. обичам светлата кожа, устните. искам гласът да е приятен. искам да усещам сила. това е накратко. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted February 24, 2007 Share Posted February 24, 2007 ще си кажа направо. за мен първото значение е мнооого важно. много обичам руси коси и светли очи. обичам светлата кожа, устните. искам гласът да е приятен. искам да усещам сила. това е накратко. Ще добавя само за гласа... Да е по-плътен, не някъв писклив и гаден . И да не говори бързо, щото "чувам бавно" дето казваше един даскал . Едит: АХАХАХАХХАХАХА!!! Tomahawk къртиш ^^. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sincity Posted February 24, 2007 Share Posted February 24, 2007 Първоначално - външен вид, впоследствие - чувство за хумор, общи интереси, интелект, образование, степен на разглезеност и не на последно място искреност. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alien® Posted February 24, 2007 Share Posted February 24, 2007 Меката, сатенена и приятно ухаеща кожа Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted February 24, 2007 Share Posted February 24, 2007 1во впечатление : Външен вид (присъединявам се към почитателите на очите ) След кратък разговор : Кво има в HDD-то След време : дали й пука за мен Link to comment Share on other sites More sharing options...
sashko_ Posted February 25, 2007 Share Posted February 25, 2007 Ваншният вид лаже Link to comment Share on other sites More sharing options...
groover Posted February 25, 2007 Share Posted February 25, 2007 полудявам като го чуя това. добре бе, умнико, какъв е изводът според теб? да не се занимаваме с момичета или да си избираме мърши, чийто външен вид е ужасен, но пък вътрешно са много печени? Link to comment Share on other sites More sharing options...
farrell Posted February 25, 2007 Share Posted February 25, 2007 Ваншният вид лаже не външният вид,а излъчването ги лъже такива като теб Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEFARIOUS Posted February 25, 2007 Share Posted February 25, 2007 Ще добавя само за гласа... Да е по-плътен, не някъв писклив и гаден Плътен.... Като на Самюел Джаксън или Джоко Росич? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted February 25, 2007 Share Posted February 25, 2007 Не като на Силвестър Сталоун. Вярно, че и на гласа се обръща внимание. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gorgar Posted February 25, 2007 Share Posted February 25, 2007 Метла да е, Руса да е! и с добър дирник за да има човек къде да се хване Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.