Botev1912 Posted March 28, 2011 Share Posted March 28, 2011 България е само една от малкото страни, където има дупки по пътищата. Дори Германия и Англия, които са в западна Европа имат лоши пътища с много дупки и неравности. Ето малко клипове http://www.youtube.com/watch?v=428xthFPet0 http://www.youtube.com/watch?v=i1mtWDCixlk Link to comment Share on other sites More sharing options...
shtaiga Posted March 29, 2011 Share Posted March 29, 2011 to hubavo ima ama dupkite koito sam vijdal v balgaria sa celi propasti sravnenie s tezi dupchici Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted March 29, 2011 Share Posted March 29, 2011 Не е само това. Дупките там се оправят в рамките на седмици, а тук седят с месеци, докато не стане невъзможно да се мине през тях. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shtaiga Posted March 29, 2011 Share Posted March 29, 2011 mesec ako sa v po golemite gradove v malkite i selata sediat s meseci ili dori si ostavat dojivotni Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted March 29, 2011 Share Posted March 29, 2011 sedmici ako sa v po golemite gradove v malkite i selata sediat s meseci ili dori si ostavat dojivotni За България ли говориш или за чужбина? Защото аз имах на предвид, че в чужбина седят седмици. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shtaiga Posted March 29, 2011 Share Posted March 29, 2011 obarkal sam se imah predvid mesec Link to comment Share on other sites More sharing options...
KyPo Posted March 29, 2011 Share Posted March 29, 2011 Това което гледам от клиповете не е толкова фрапатно като нащи мили пътища ... Впечатление ми направи клипа от Чикаго ... Един приятел по миналата година като се върна от чикаго всъщност той живее там повече от 10 години ... ми разказваше че в момента там пътищата били по зле от нашите и едвам смогвали да ги оправят .... То е нормално че по цял свят дупки има .... но не са толкова трайни колкото нашите Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted March 30, 2011 Author Share Posted March 30, 2011 северо-източните щати имат ужасно студени зими и там дупки се образуват много лесно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted March 30, 2011 Share Posted March 30, 2011 северо-източните щати имат ужасно студени зими и там дупки се образуват много лесно. Ама тук като се образува дупка зимата, много вероятно е следващата зима пак да е там, но да е по-голяма. Докато може да се минава през нея без да ти падне предния мост, всичко е наред. Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted March 31, 2011 Share Posted March 31, 2011 Ама тук като се образува дупка зимата, много вероятно е следващата зима пак да е там, но да е по-голяма. Докато може да се минава през нея без да ти падне предния мост, всичко е наред. Следващата зима или вече се е ъпгрейднала до "дупка в дупката" или ако е закърпена има нова по-голяма дупка до старата! Да не говорим, че при всяко едно прекарване на кабели, всеки си "режи" асфалта както му е кеф и после го кърпи както и когато може.А какви хубави бабуняци стават после... ех, че кеф. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mepk Posted April 2, 2011 Share Posted April 2, 2011 Тези клипчета вероятно са от някой много краен квартал или ндустриална зона. Съмнявам се германците да имат дупки по централните булеварди. Знам всички дупки по цар Борис lll и по Христо Ботев, не че имам изключителна памет, те си стоят същите над 6 месеца. Link to comment Share on other sites More sharing options...
naka_g Posted April 2, 2011 Share Posted April 2, 2011 Возя се с колега из страната. Излизаме от един завой и попадаме в доста голяма дупка. Ракцията му беше "Тая е нова, старите ги знам къде са." Link to comment Share on other sites More sharing options...
waren Posted April 2, 2011 Share Posted April 2, 2011 Хаха на третия клип вика ... мда торонто ...дупки през зимата уааау колко е голяма божеее... тоя да мине зад блока ми да види кво е дупка и то не една ами много една до друга Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted May 19, 2011 Author Share Posted May 19, 2011 Тестват коли как издържат на дупки Montreal, Canada - толкова разбита улица и в БГ трудно ще се намери Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXx Posted May 22, 2011 Share Posted May 22, 2011 Абе кфо ми говорите тея дупки са едно на 1000 пътища докато в България имаме дупки и неравности даже по магистралата...ама спокойно-той Бойко ся нали строи Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted April 10, 2012 Author Share Posted April 10, 2012 Такова нещо никъде не бях виждал. Това е в Saskatoon, Canada Link to comment Share on other sites More sharing options...
pamporov Posted April 10, 2012 Share Posted April 10, 2012 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted April 12, 2012 Share Posted April 12, 2012 Link to comment Share on other sites More sharing options...
TED Posted April 22, 2012 Share Posted April 22, 2012 В Русия всичко е голямоооо... Дупка в Русия глътна цяла кола Дупка на улица в Москва погълна самосвал и три леки коли 8-метрова дупка зейна на път в Русия Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.