Sempliok Posted July 6, 2004 Share Posted July 6, 2004 Имам следния проблем: През 20-30 мин. интернета ми се прецаква.Лампите Power,Recive и Send светят,а Online мига(модема ми е Motorola SB5100).Оправям проблема като рестартирам модема,а по някога се налага да го рестартирам повече от 1 път за да се появи интернет.Понякога се налага дори да отвъртам и да завивам кабела на интернета.Преди нямах този проблем после ми се налагаше да извършвам тази протседура веднъж на ден а сега през 20-30 мин. Не знам това дали е заради модема или е нещо от еврокома,обаче вече много ме изнервя.Ако някои знае от какво може да това моля да ми каже как да го оправя. П.С Ако обичате не ми казвайте да се обадя на 635063 защото достъпът до телефона ми е забранен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
EaSteRn_SuN Posted July 6, 2004 Share Posted July 6, 2004 И на мен един ден тва ми се случи но просто от само себе си се оправи.Предлагам ти ако е само за еди ден да изчакаш да видиш дали пак ще се повтори. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sempliok Posted July 6, 2004 Author Share Posted July 6, 2004 И на мен един ден тва ми се случи но просто от само себе си се оправи.Предлагам ти ако е само за еди ден да изчакаш да видиш дали пак ще се повтори. Тва продължава вече почти месец.В последно време стана прекалено често и за това реших да пиша. Link to comment Share on other sites More sharing options...
EaSteRn_SuN Posted July 6, 2004 Share Posted July 6, 2004 Тва продължава вече почти месец.В последно време стана прекалено често и за това реших да пиша. В този случай невиждам друг начин освен да се обадиш на тия дето са ти го инсталирали и да им кажеш че има някакъв дефект. >би трябвало да го оправят Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gorgar Posted July 6, 2004 Share Posted July 6, 2004 Имам следния проблем:През 20-30 мин. интернета ми се прецаква.Лампите Power,Recive и Send светят,а Online мига(модема ми е Motorola SB5100).Оправям проблема като рестартирам модема,а по някога се налага да го рестартирам повече от 1 път за да се появи интернет.Понякога се налага дори да отвъртам и да завивам кабела на интернета.Преди нямах този проблем после ми се налагаше да извършвам тази протседура веднъж на ден а сега през 20-30 мин. Не знам това дали е заради модема или е нещо от еврокома,обаче вече много ме изнервя.Ако някои знае от какво може да това моля да ми каже как да го оправя. П.С Ако обичате не ми казвайте да се обадя на 635063 защото достъпът до телефона ми е забранен. na usb li si ili na mrejova karta? kakva ti e mashinata? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sempliok Posted July 6, 2004 Author Share Posted July 6, 2004 В този случай невиждам друг начин освен да се обадиш на тия дето са ти го инсталирали и да им кажеш че има някакъв дефект. >би трябвало да го оправят Не виждам какъв може да е този дефект като преди си работеше отлично.Плюс това пратих на Supporta E-mail и те казаха че ще пратят група да отсрани проблема,обаче вече 3 дена никви ги няма. На Лан съм. Машината ми е Intel Celeron 1GHz 256MB SDRAM GeForce4 MX440 64 MB DDR Имам Windows XP i Windows 98SE и на двете ми прави проблема. Link to comment Share on other sites More sharing options...
EaSteRn_SuN Posted July 6, 2004 Share Posted July 6, 2004 na usb li si ili na mrejova karta?kakva ti e mashinata? Би трябвало да е на USB.Semplikok тези неща по-някога просто се прецакват.Един ден работи друг ден не Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gorgar Posted July 6, 2004 Share Posted July 6, 2004 Не виждам какъв може да е този дефект като преди си работеше отлично.Плюс това пратих на Supporta E-mail и те казаха че ще пратят група да отсрани проблема,обаче вече 3 дена никви ги няма. На Лан съм. Машината ми е Intel Celeron 1GHz 256MB SDRAM GeForce4 MX440 64 MB DDR Имам Windows XP i Windows 98SE и на двете ми прави проблема. problema e slojen mashinata ti e dostatycno dobra pyk i si na lan da ne bi da imash nqkoi gaden antivirus? spri seti@home i UD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sempliok Posted July 6, 2004 Author Share Posted July 6, 2004 problema e slojenmashinata ti e dostatycno dobra pyk i si na lan da ne bi da imash nqkoi gaden antivirus? В момента имам F-Prot, но съм имал и други и с тях пак имах този проблем. Какво е seti@home i UD?Защото нямам такива активни процеси,нито програми. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.