maspas Posted March 26, 2011 Share Posted March 26, 2011 поради твърдението на " незнаен " модератор, че темата ми е непълна, ще го попитам тук кое му е НЕПЪЛНОТО? 1. КАКВО ПРОДАВАМ? - ФРИТЮРНИК ( уред, който пържи картофи - предимно поне ) 2. КАКВА МАРКА? - МУЛИНЕКС 3. КАКВА ЦЕНА? - 20 ЛВ 4. КАКВА СНИМКА? - тази снимка: http://www.picvalley.net/v.php?p=u/2618/840140208612909301301162037weVhrNjsjNb14r7pgaW5.JPG не виждам кое правило не съм спазил или ти си над правилата? и все пак ще добавя: 5. цвят бял ( очевидно ), втора употреба ( очевидно ), модел няма - лепенката на фритюрника се е изтъркала одавна (затова съм сложил снимка ,а и точно такъв модел надали има на пазара одавна), не е в гаранция, проба на място ( подразбира се ) от град Пловдив съм да, първия път все още не бях сложил снимка, тъкмо я ъплоудвах, но ти ми изтри темата 5 сек. след като я постнах. ватове, обеми и т.н. ми се струва ,че малко издребняваш ! няма как да ги знам - просто фритюрник. то в големите вериги не ти ги обясняват тия работи продавач - консултантите и надали ги знаят, въпреки че им е работа - дето се казва " плащай и се мащай " Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted March 26, 2011 Share Posted March 26, 2011 След проверка на изтритите теми установявам, че първата се състои единствено от заглавие "Фритюрник", а самата тема от "MOULINEX - 30 LV." Снимка няма. Втората обява е същата с добавена снимка. Няма модел, ОК - лепенката се била изтрила, което не те оправдава, защото не си спазил правилото когато нямаш информация за стоката да го напишеш изрично в самата тема (справка - правилата). Няма ватове, няма обем колко поема и т.н. И тъй като подозирам, че имаш голямо желание да се разправяш в темата, препоръчвам да не го правиш, защото ще нарушиш още едно правило (справка - пак правилата). 4.....Ако нямате инфо за стоката, задължително споменете за това в темата си и то още при отварянето й. При нарушаване на това правило се трие темата ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
maspas Posted March 27, 2011 Author Share Posted March 27, 2011 нова цена - 15лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maspas Posted March 29, 2011 Author Share Posted March 29, 2011 нова цена - 15лв. последна цена: 10 лв Link to comment Share on other sites More sharing options...
maspas Posted May 11, 2011 Author Share Posted May 11, 2011 последна цена: 10 лв продадено ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.