Jump to content
BulForum.com

Продавам ФРИТЮРНИК !

Recommended Posts

поради твърдението на " незнаен " модератор, че темата ми е непълна, ще го попитам тук кое му е НЕПЪЛНОТО?

1. КАКВО ПРОДАВАМ? - ФРИТЮРНИК ( уред, който пържи картофи - предимно поне )

2. КАКВА МАРКА? - МУЛИНЕКС

3. КАКВА ЦЕНА? - 20 ЛВ

4. КАКВА СНИМКА? - тази снимка:

http://www.picvalley.net/v.php?p=u/2618/840140208612909301301162037weVhrNjsjNb14r7pgaW5.JPG

не виждам кое правило не съм спазил или ти си над правилата? и все пак ще добавя:

5. цвят бял ( очевидно ), втора употреба ( очевидно ), модел няма - лепенката на фритюрника се е изтъркала одавна (затова съм сложил снимка ,а и точно такъв модел надали има на пазара одавна), не е в гаранция, проба на място ( подразбира се )

от град Пловдив съм

да, първия път все още не бях сложил снимка, тъкмо я ъплоудвах, но ти ми изтри темата 5 сек. след като я постнах.

ватове, обеми и т.н. ми се струва ,че малко издребняваш ! няма как да ги знам - просто фритюрник. то в големите вериги не ти ги обясняват тия работи продавач - консултантите и надали ги знаят, въпреки че им е работа - дето се казва " плащай и се мащай "

След проверка на изтритите теми установявам, че първата се състои единствено от заглавие "Фритюрник", а самата тема от "MOULINEX - 30 LV." Снимка няма.

Втората обява е същата с добавена снимка.

Няма модел, ОК - лепенката се била изтрила, което не те оправдава, защото не си спазил правилото когато нямаш информация за стоката да го напишеш изрично в самата тема (справка - правилата). Няма ватове, няма обем колко поема и т.н. И тъй като подозирам, че имаш голямо желание да се разправяш в темата, препоръчвам да не го правиш, защото ще нарушиш още едно правило (справка - пак правилата).

4.....Ако нямате инфо за стоката, задължително споменете за това в темата си и то още при отварянето й. При нарушаване на това правило се трие темата !

• 1 month later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...