Jump to content
BulForum.com

Продавам две ЧИСТО НОВИ ризи !

Recommended Posts

майка ми донесе две ризи от Малта, които обаче се оказаха малки за мен - снимки малко по-късно. цена: 18.99 лв. всяка .общо за двете - 30лв.

снимки:

http://www.picvalley.net/v.php?p=u/1912/102276642319553360741301147382uC61pC3awRE2n0fG23dG.JPG

http://www.picvalley.net/v.php?p=u/2799/2573940293266793591301147451qdxYtr7EUZ8UKNCLf6BD.JPG

Това ли е всичко? Дай снимки, размер, марка и т.н. пък може и да стане :)

Това ли е всичко? Дай снимки, размер, марка и т.н. пък може и да стане :)

написал съм, че ще сложа снимки след мъничко. в момента даже ги качвам на компа. след 5 минути ще са в темата

написал съм, че ще сложа снимки след мъничко. в момента даже ги качвам на компа. след 5 минути ще са в темата

снимките са качени. тази с дългия ръкав е XL, но според мен е максимум L, иначе щеше да ми става. аз съм 88 кила и нося L, даже може и М да е.

тази с късия ръкав пише ,че е М, може и на L да стане

марките са съответно: J DUE и LENASSO. купувала ги е от магазин на PIAZZA ITALIA - магазинът е италиански, а дали самите ризи са такива, не мога да гарантирам - ШАНС !!!

снимките са качени. тази с дългия ръкав е XL, но според мен е максимум L, иначе щеше да ми става. аз съм 88 кила и нося L, даже може и М да е.

тази с късия ръкав пише ,че е М, може и на L да стане

марките са съответно: J DUE и LENASSO. купувала ги е от магазин на PIAZZA ITALIA - магазинът е италиански, а дали самите ризи са такива, не мога да гарантирам - ШАНС !!!

нови цени - по 15 лв

последни цени: по 10 лв, двете за 17 лв !!!

ризата с дългия ръкав е вече продадена на колега от форума ! остана тази с късия

• 1 month later...
  • 4 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...