cmdj7 Posted March 25, 2011 Share Posted March 25, 2011 Здравейте ! Понеже отдавна използвам този NICKNAME "cmdj7" ( тоест когато телефона излезна на пазара и никъде не срещах трудност в регистрацията си поради заето потребителско име ) , реших да си набавя нов ( ако още е възможно да се издири залежала бройка ) или перфектно запазен екземпляр на модела ( сребрист или син ) за да ми стой на бюрото за спомен ( там стоят няколко неща ,едно от които е цифрово фото от минали времена - HP735 ,за което миналата година дадох сума пари ,достойна за актуален апарат среден клас ,но пък си направих удоволствието да го издиря в заводски комплект на 15 кадъра ). Единственото изискване е да е буквално "нов" и да работи !!! Няма проблем да е заключен към определен мобилен оператор !!! Няма проблем да липсва окомплектовката ( дори и зарядното - 3 броя от модела съм имал и единият бе откраднат ,тоест имам зарядно ) !!! Цената за правилата нека е 30.00 лева ,но при читаво предложение ще е по-висока ,съобразно състоянието !!! Ще пътува за гр.Плевен за моя сметка ! За контакти нека се използват лични или е-майл livanov@abv.bg . Предложения без добър снимков материал ,цена и начин за връзка не ще зачета Цецо ,засега си заплювам твоето предложение ,но ще изчакам с предложенията до края на идната седмица ,търсейки и нов оригинален панел за твоят Link to comment Share on other sites More sharing options...
CecoR Posted March 26, 2011 Share Posted March 26, 2011 Здравей, имам такъв. Работещ, изправен, не е кодиран. Срещу 25лв е твой, пътните от теб Link to comment Share on other sites More sharing options...
hishtnika Posted March 29, 2011 Share Posted March 29, 2011 имам сони j7 работещ перфектно цена 30 лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.