Jump to content
BulForum.com

VGA Cooler

Recommended Posts

Точно тия титан ги пробвах на две видео карти до сега - безшумни са и са по-добри от стандартния вентилатор на видео картата

Аз ти препоръчвам Vantec iceberg pro - струва десетина долара и си върви с радиатори за паметите.Вносител са Премиер Груп, но незнам дали имат офис в Пловдив

Mi video kartata e Axle GeForce 2 MX 32MB kato doide lqtoto i pochvat nqkvi stranni zabivaniq kato sum v igrite za okolo 30sec i kato dokosna urebrenieto e dosta toplo (ne sum siguren dali tova e tochno zaradi videoto no vse pak e dobre da ima nqkvo po dobro ohlajdane)

...pochvat nqkvi stranni zabivaniq kato sum v igrite za okolo 30sec ...

Az sam slagal ohlazdane na podobna karta (GF2 MX400) po opisania veche nachin.

Ako iskash razhodi se iz magazinite, ogledai i si haresai neshto, koeto ste mozesh da si pozvolish i saotvetno ste ti varshi rabota. Duhalki bol, vapros na vkus i finansovi vazmoznosti.

Fon_Tomov moje li da kajesh nqkoi firma kudeto da otida i da preporuchash neshto do 10-12$ ako moje 10x ot sq

Kolkoto dushi popitash, tolkova razlichni mnenia ste chuesh. :)

Moia ventilator beshe Cooler Master i go kupih edno vreme ot Reset, no predpolagam i drugade gi prodavat, ne sam obikalial.

На такъв ГейФорсе 2 МХ обикновенно слагам радиатор и вентилатор от сокет7 процесор и след това може и в Африка да идеш да работиш с тая карта :)

някой нещо за Gigabyte ATI Radeon 9800 PRO 256 MB може ли да предложи? Защото искам да вдигна честотите, а тва вентилаторче тука ме съмнява малко.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...