OutSider Posted July 6, 2004 Share Posted July 6, 2004 Znachi imam problem s ohlajdaneto na video kartata i iskam da go smenq no neznam kvo tochno da si vzema ima edni Titan za 13 leva ama mnogo ne mi vduhva doverie ta zatova reshih da pitam vas 10x ot sq Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted July 6, 2004 Share Posted July 6, 2004 Точно тия титан ги пробвах на две видео карти до сега - безшумни са и са по-добри от стандартния вентилатор на видео картата Link to comment Share on other sites More sharing options...
OutSider Posted July 6, 2004 Author Share Posted July 6, 2004 Az imam urebrenenie na video kartata i dori to ne vurshi rabota az sum si haresal ohlajdane no go ima v Sofia v Plovdiv neznam da li go ima no vse pak 10x Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted July 6, 2004 Share Posted July 6, 2004 Аз ти препоръчвам Vantec iceberg pro - струва десетина долара и си върви с радиатори за паметите.Вносител са Премиер Груп, но незнам дали имат офис в Пловдив Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted July 7, 2004 Share Posted July 7, 2004 То няма да е никак лошо да кажеш каква карта ще охлаждаш все пак. Може и да е по-добре сам да си направиш олаждането. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fon_tomov Posted July 7, 2004 Share Posted July 7, 2004 Predi vreme si kupih ot Reset ohlazdane za video - radiator s ventilator. Problema e samo kak da go zakacish varhu chipa. Ima mnogo reshenia po vaprosa, koe ste izberesh - tvoia volia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
OutSider Posted July 7, 2004 Author Share Posted July 7, 2004 Mi video kartata e Axle GeForce 2 MX 32MB kato doide lqtoto i pochvat nqkvi stranni zabivaniq kato sum v igrite za okolo 30sec i kato dokosna urebrenieto e dosta toplo (ne sum siguren dali tova e tochno zaradi videoto no vse pak e dobre da ima nqkvo po dobro ohlajdane) Link to comment Share on other sites More sharing options...
fon_tomov Posted July 7, 2004 Share Posted July 7, 2004 ...pochvat nqkvi stranni zabivaniq kato sum v igrite za okolo 30sec ... Az sam slagal ohlazdane na podobna karta (GF2 MX400) po opisania veche nachin. Ako iskash razhodi se iz magazinite, ogledai i si haresai neshto, koeto ste mozesh da si pozvolish i saotvetno ste ti varshi rabota. Duhalki bol, vapros na vkus i finansovi vazmoznosti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyberHill Posted July 7, 2004 Share Posted July 7, 2004 Моята карта няма никакво охлаждане - трябва ли да сложа или е без по дефаулт? ATI RADEON 9200SE 64MB Link to comment Share on other sites More sharing options...
fon_tomov Posted July 7, 2004 Share Posted July 7, 2004 Ako niamash problemi znachi vsichko e OK. No nikoga ne e izlishno da se zamisli chovek za edno dopalnitelno ohlazdane na PC-to. Link to comment Share on other sites More sharing options...
OutSider Posted July 7, 2004 Author Share Posted July 7, 2004 Fon_Tomov moje li da kajesh nqkoi firma kudeto da otida i da preporuchash neshto do 10-12$ ako moje 10x ot sq Link to comment Share on other sites More sharing options...
fon_tomov Posted July 7, 2004 Share Posted July 7, 2004 Fon_Tomov moje li da kajesh nqkoi firma kudeto da otida i da preporuchash neshto do 10-12$ ako moje 10x ot sq Kolkoto dushi popitash, tolkova razlichni mnenia ste chuesh. Moia ventilator beshe Cooler Master i go kupih edno vreme ot Reset, no predpolagam i drugade gi prodavat, ne sam obikalial. Link to comment Share on other sites More sharing options...
OutSider Posted July 7, 2004 Author Share Posted July 7, 2004 10x za pomoshta shte hodq do Reset reshih se Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted July 8, 2004 Share Posted July 8, 2004 На такъв ГейФорсе 2 МХ обикновенно слагам радиатор и вентилатор от сокет7 процесор и след това може и в Африка да идеш да работиш с тая карта Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted July 8, 2004 Share Posted July 8, 2004 някой нещо за Gigabyte ATI Radeon 9800 PRO 256 MB може ли да предложи? Защото искам да вдигна честотите, а тва вентилаторче тука ме съмнява малко. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted July 8, 2004 Share Posted July 8, 2004 http://www.zalman.co.kr/eng/product/view.asp?idx=46&code=013 това с радеона много добре ще се сработи :-) има го в жар компютърс Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted July 9, 2004 Share Posted July 9, 2004 идеално. 10x. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.