dok Posted July 7, 2004 Share Posted July 7, 2004 Spored men vse poveche sa tezi koito tragvat ot tova v kakva kola te vijdat...s kakav GSM si, drexi i t.n. Според мен тук става въпрос за съвсем различни две неща. За всеки човек е нормално да каже "Гледай го тоя къв ГСМ за 1000 кинта има" или "тая с силиконовите цици и късата поличка, ако я фана ша и съдера задника от животински секс". Но същите тия хора можеш да ги видиш полудели от любов по някои съвсем обикновен "екземпляр". Link to comment Share on other sites More sharing options...
cheese Posted July 12, 2004 Share Posted July 12, 2004 Мдам, някои хора хич не ги е*е за любовта. Е*е ги само да е*ат. Ама като не са усещали какво е да обичаш, това е положението. Пожелавам им на всички да бъдат просветени в това блаженство - да си влюбен. Аз тържествено си обещавам, че повече няма да пиша по теми , свързани с любов и жени, защото няма смисъл - малко са хората, които мислят като мен, още по-малко са тези, които биха се повлияли по някакъв начин. Ама аз и не искам да променям нечии виждания за живота. Рано или късно всеки ще разбере дали е прав или греши. В това число и аз. За финал и аз ще ви поздравя с една песен: Slipknot - Vermillion pt2 <{POST_SNAPBACK}> Прав си , майна ... ние сме си народ, на който най-важната мъдрост е "Обичам салама, хлеба и да еба." И "К'ва любов бе, майна, любовта е за меките китки. Ей шшшш (обръщение към жената)! Сипи по още една, и нарежи нова салата, ама бързо, че ще стана да ти шибна две крошета" ... А който разправя, че с една жена може само да се прави секс, и че жените са създадени само за това, е глупак, който просто не разбира какво има пред себе си. Все едно да ползваш компютъра си само за игри. Тъпичко, не мислиш ли! А по въпроса , повдигнат от нашия приятел DMX , според който "Има време и за другите неща,но времето между 15-25 си е чисто купонджийско и е грехота ако се обречеш на няква овца и ти ги вземе. " си позволявам да кажа - човекът, който е до нас, не ни се пада от тотото. Ако някой е спал като го е избирал или не му е стигало пипето, ще избере овца. Аз съм женен от 23 годишен за жената, с който живея от 22 годишен.Сега съм на 31 и не мисля, че до момента купонът за мен и семейството ми е спирал. Ако някой не може да има дълга връзка, проблемът си е негов. И е много по-достойно да седне си седне на псевдогорделивия задник и да си го реши, отколкото да разправя, че дългата връзка е нещо тъпо. Това е толкова адекватно, колкото е адекватно некадърен шофьор вместо да се научи да кара като хората, да троши кола след кола и да си кара по старому. Какво казва един наш приятел - яжте , преди да пиете ! Ха със здраве! Весело лято на всички!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.