Jump to content
BulForum.com

За НУМИЗМАТИЦИ - колекцията центове "ЖИВОТЪТ НА ЛИНКЪЛН"

Recommended Posts

Състои се от 5 монети Х 1 цент. Тъй като имам 2 еднакви сета - единият сечен във Филаделфия, а другият в Денвър, давам избор на този, който го вземе, а за мен ще си оставя другия сет. Монетите са в почти идеално състояние, защото не са влизали в обръщение - казвам "почти", понеже на едната монета в единия сет има малка драскотинка, която лично аз си я направих по невнимание. В момента съм доста изморен и по нощите не ми се занимава със снимки...затова ще поместя рекламните, а утре по някое време може да ги щракна в близък план. Цветът на метала е точно като на снимката от този линк. Цената на сета е 8 лева.

От едната страна на монетите винаги присъства Линкълн, а другата страна е тематична, свързана с период от живота му, затова ще поместя само тематичната страна (сори за превода ми, но вече ми се спи...)

1. "Раждане и ранно детство в Кентъки"

51d9b703b5a562ac.jpg

2. "Образователни години в Индиана"

47be67c64586a98a.jpg

3. "Професионален живот в Илинойс"

832c837824d32a13.jpg

4. "Президентство във Вашингтон"

bb32b918ec926f49.jpg

5. "2010 и нататък"

90b5e0a457ae8efb.jpg7eb4a43ea91ac11c.jpg

На ЛС ми е писал, че иска да ги вземе и bguest (ти си преди него). Ето снимка - в стая без светкавица и има малко сянка, но пък като се цъкне става голяма, а на ЛС ще се доразбираме...ако има промяна, ще я отразя в този пост.

379759cd184e1b64.jpg

• 8 months later...

Единият сет го взеха още през месец март, а сега продавам моя сет, защото спрях да колекционирам американски монети и символи (наблягам на друго събиране :))).

На едната от монетите (#3) има две малки драскотинки, по причина, че едно дете реши да си поиграе с нея без да го видя. :rolleyes:....и по този случай цената на сета става 5 лв.

Едит: Продадени за inherit.hit.bg.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...