Jump to content
BulForum.com

МИНИ ХЛАДИЛНИК-НА 12 И 220 ВОЛТА

Recommended Posts

Супер мини хладилник за студено и топло.ОХЛАЖДА ДО ОКОЛО 6-7 ГРАДУСА.освен че охлажда чрез превлючване на копче хладилника се превръща в машина която може да подържа топлина около 35 -36 градуса,Примерно да е топло млякото на бебето.Работи на 12 и 220 волта идеален е за автомобил.За лятото или да подържате топла храната на бебето.Имам кабели за 220 волта за 12 ВОЛТА.линк за снимки- .цена 60 лв.ЗА ВРЪЗКА 0885424447.ИЛИ ЛС.ОТ СЛИВЕН САМ НО РАБОТЯ С ЕКОНТ. http://miniora.snimka.bg/sea/tova-sam-emo.113030.2281674,НОВА ЦЕНА 55 ЛВ

на какъв принцип работи хладилника ефект на Пелтие ли или нещо друго? и подгряването съответно с какво е

Ако не се лъжа е с амоняк.

копирах го от тук:

http://www.napravisam.bg/forum/viewtopic.php?t=16645

При затопляне на втечнения газ ,той започва да се изпарява и разширява,при което се получава изстудяване.Най - простия пример е сифона за газиране на напитки-като го сложиш и продупчиш,той се разширява и истудява и газира напитката .Тук е същото,после в кондензатора газа отново се втечнява и пада налу към нагревателя и т.н.

Това е принципно,вече конструктивно може да има разлика в частите.

При автомобилните газови уредби също се получава понякога замръзване и тръбите и изпарителя се покриват със скреж.

С елемент на Пелтие е,отзад се вижда решетката на перката.

Ако е амонячен трябва да има изпарител вътре,а такъв липсва.

БИХТЕ ЛИ МИ КАЗАЛИ КАКВИ СА РАЗМЕРИТЕ НА ЖЛАДИЛНИКА.БЛАГОДАРЯ

13. Не пишете прекалено разноцветно, с очеизбождащо голям размер на шрифта или пък само с главни букви. Помнете, че хората ще четат това, което пишете. Опити да компенсирате липсата на съдържание чрез използването на крещящо оформление са проява на лош вкус и такива мнения могат да бъдат изтрити без предупреждение.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...