Amigo Posted July 6, 2004 Share Posted July 6, 2004 nqkoi znae li konvertor za flack kym mp3? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted July 6, 2004 Share Posted July 6, 2004 http://www.google.com/search?q=convert+fla...UTF-8&hl=bg&lr= Link to comment Share on other sites More sharing options...
rasco Posted July 6, 2004 Share Posted July 6, 2004 а защо ще мачкаш CDA качеството в mp3?аписваш си го на CD и слушаш истинска музика, а не някое компресирано л@йно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dominik Posted February 21, 2005 Share Posted February 21, 2005 Имам няколко песни в този формат.Качеството е много по-добро от мр3-е,вярно е,че заема повече място,но определено си струва. Според мен излишно е да се конвертира flac>mp3,освен ако не се записва за CD-R,който ще се прослушва с външен mp3 плеър? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted November 21, 2011 Share Posted November 21, 2011 Вдигам доста стара тема, но ми трябва съвет как да конвертира flac, ape към mp3 320kbps с възможно най-малка загуба на качеството Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted November 21, 2011 Share Posted November 21, 2011 пробвай с Easy CD-DA Extractor. предлага възможност за конвертиране от всякакъв във всякакъв формат само не знам дали ще ти се наложи да сложиш допълнителни кодеци, но то ще си покаже. програмата е доста friendly и на мен ми допада. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Overdrive Posted November 22, 2011 Share Posted November 22, 2011 Adobe Audition 3 - слагаш плъгини за флак и апе, после в програмата има "batch process"... интерфейса е такъв че малко бавно става, но компресира с Fraunhofer и качеството е добро. Когато не ми се занимава ползвам плеъра (foobar2000) - пускаш да слушаш песните избираш ги в плей листа и даваш convert. Качеството се предполага да е по-ниско, защото мачка с Lame, но за преносими плеъри или в колата не съм усетил разлика. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted November 22, 2011 Share Posted November 22, 2011 Благодаря и на двамата Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted November 22, 2011 Share Posted November 22, 2011 За едно просто преобразуване няма нужда да трепеш муха с гаубица (относно поста на Overdrive ). Изтегли си от тракерите този конвертор - преобразува "от всичко във всичко" (mp3, flac, ape, ogg, wma, wav). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.