deus_pld Posted March 22, 2011 Share Posted March 22, 2011 Търся да купя електромотор за пералня Перла 05. Единственото условие е да работи. Ако на някой му прашасва в избата някоя стара Перла- да пише на лични или тук в темата, за цената ще се разберем в зависимост от състоянието. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stakom Posted March 22, 2011 Share Posted March 22, 2011 Имам, но е с отрязани кабели, които трябва да се удължат. 10лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZEDYCUS Posted March 22, 2011 Share Posted March 22, 2011 Ако колегата се откаже, аз ще го взема. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mmuto Posted March 22, 2011 Share Posted March 22, 2011 имам работещ мотор от вятка едва ли ще имат голяма разлика ако на някои ще му свърши работа да пише Link to comment Share on other sites More sharing options...
новия12 Posted March 22, 2011 Share Posted March 22, 2011 имам два мотора с различни обороти от някаква руска пералня - не знам от каква. моторите работят - пробвах ги. по 20лв бройката. Link to comment Share on other sites More sharing options...
deus_pld Posted March 26, 2011 Author Share Posted March 26, 2011 Намерих каквото търсех. Темата е за триене. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.