lil_stenly Posted September 11, 2005 Share Posted September 11, 2005 ei namerih i drugi serveri za starcraft i BW 1.13c Название сети и пароль: GosuGamers-1 gosu GosuGamers-2 gosu GosuGamers-3 gosu GosuGamers-4 gosu GosuGamers-5 gosu GosuGamers-6 gosu GosuGamers-7 gosu GosuGamers-8 gosu GosuGamers-9 gosu GosuGamers-10 gosu Link to comment Share on other sites More sharing options...
SeXy_BeBo Posted September 19, 2005 Share Posted September 19, 2005 Новият CS 1.6 сървър аз го праа няма да работи винаги но ще се опитвам да го пускам колкото се може повече и туй ша я ето ви и IP:84.252.56.239:27015 Честито и HAVE FUN Link to comment Share on other sites More sharing options...
ma6inata1 Posted October 18, 2005 Share Posted October 18, 2005 не можели да се напреви да могат да играят повече хора в CS 1.6 просто не е много готино да дебнеш за да можеш да се логнеш за да поиграеш Link to comment Share on other sites More sharing options...
5starGeneral Posted October 18, 2005 Share Posted October 18, 2005 търся сървър за sniperelite Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nino Posted December 3, 2005 Share Posted December 3, 2005 nqkoi moje li da mi kaje kak da igraq Stronghold crusader s nqkoi drug kato cakana na tcp ip connectiona mi tarsi no ne mi namira sarvara na hosta(edin priqtel e naprail servar) ta se 4udehme danebi da stava s Gamespy.ako trqbva s gamespy moje li nqkoi da dade link za gamespy-a 4e si iztrih diska(sas stronghold-a) i go nqmam.pls pomognete Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legop4o Posted December 11, 2005 Share Posted December 11, 2005 Последно има ли все още активен сървър за Battlefield 1942, в който да влизат хора, защото ми я подриха оригинална и ся освен в някви чужди да цъкам, друго не мога Освен това, ако може, да не е на R2R или SWоWWII, щото не искам да качвам кракнат експанжън върху оригиналната игра........ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clades Posted December 19, 2005 Share Posted December 19, 2005 не можели да се напреви да могат да играят повече хора в CS 1.6 просто не е много готино да дебнеш за да можеш да се логнеш за да поиграеш Да и аз мисля, че трябва да се направи още един сървър или поне този да се направи за 32 човека. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KenwooD Posted December 24, 2005 Share Posted December 24, 2005 Да и аз мисля, че трябва да се направи още един сървър или поне този да се направи за 32 човека. http://play.evrocom.net/forum/Counter-Strike Пишете тук.Може и да стане нещо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raging Fire Posted December 25, 2005 Share Posted December 25, 2005 Последно има ли все още активен сървър за Battlefield 1942, в който да влизат хора, защото ми я подриха оригинална и ся освен в някви чужди да цъкам, друго не мога Освен това, ако може, да не е на R2R или SWоWWII, щото не искам да качвам кракнат експанжън върху оригиналната игра........ мисля, че има...http://games.online.bg/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted December 31, 2005 Share Posted December 31, 2005 a dobre samo da pitam na kva versia ba4ka servera na StarCraft (PLAY.EVROCOM.NET) 6toto moito SC e 1.13e . Link to comment Share on other sites More sharing options...
emirates stadion Posted January 25, 2006 Share Posted January 25, 2006 Който има желание да играе на Football manager 2006 online да пише на skype andry_henry14. За сега сме трима Имам и един проблем.Защо влизаме 2-ма в играта с хамачи обаче не се виждаме.А всички настройки са направени. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted February 4, 2006 Share Posted February 4, 2006 CS-a може ли да се играе по ИП и ако става какво точно трябва да се направи ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
KenwooD Posted February 9, 2006 Share Posted February 9, 2006 CS-a може ли да се играе по ИП и ако става какво точно трябва да се направи ... Единия прави сървър,а другия пише в конзолата. connect IP(на сървъра) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reaper Posted February 24, 2006 Share Posted February 24, 2006 A we iskam da pitam dali e vyzmojno da te hvanat ako puka6 v nqkvi piratski serveri na mmorpg igri. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted March 4, 2006 Share Posted March 4, 2006 A we iskam da pitam dali e vyzmojno da te hvanat ako puka6 v nqkvi piratski serveri na mmorpg igri. Kak shte te hvanat?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reaper Posted March 5, 2006 Share Posted March 5, 2006 Imam problem s diablo 2 .Imam originalen cd-key no na getaway pokazva databg headoff i nqkvi drugi serveri.May tva go pokazva 6tot pusnah edin fail d2servers.reg.Ako nqkoy znae kak da go opravq da pokazva originalnite getaway-ove da kaje plssss. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gadniqt Posted March 7, 2006 Share Posted March 7, 2006 Трябват ми 2-ма човека за Rise of Nation(2003 по-старата версия) за 2vs2 .Ако има навити да пратят на ЛС или направо тука да пишат,та да спртетнем едно сървърче . Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted May 24, 2006 Share Posted May 24, 2006 Kak shte te hvanat?! Никак .А сега да питам:Значи свалих си Counter-Strike 1.6 Full,но нямаше никакви сървъри.След това си свалих и cs16patch_full_V22 и сега сървъри БОЛ,ама само един намерих в който да мога да влизам на дръгите ми пише Invalid CD Key.Но това няма толкова голямо значение.Въпроса ми е как мога да играя с вас(демек някфи еврокомски сървъри).Къде да вкарам IP-то на определения сървър за да се логна в него? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kystyra Posted May 24, 2006 Share Posted May 24, 2006 Сървър за Counter-Strike 1.6 Сървъра е перфектен amx_mod 8vs8 без хакери в сървъра админите постоянно са онлайн... За по пеканите в хора сървъра се освобождава за арена 5в5 и така можете да посетите този сървър на това IP- 87.97.215.28:27015 повече инфо можете да видите на този адрес - www.geocities.com/p_t_server Очакваме ви В момента провеждаме кампания за набавяне на админи..Който иска да разгледа по-обстоино да ни потърси..... www.geocities.com/p_t_server Благодарим ви за вниманието.. Сървъра е с WC3 MOD , но по принцип е изключен Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted June 19, 2006 Share Posted June 19, 2006 Защо фуриозо неще да пусне 1 сървар за сурс и да махне някой от 1.5 ... и без това почти никой не играе на тях , а 1.5 е почти същото като 1.6 (всъщност повече наподобява сърс само дето е със стар енджин) ... та да си дойдем на темата ! ... Вече има кракнат сървар за сурс от провизион теам ... има и анти хакерска системка от з-проджект Авто бан 0.8 за сурс ... може да се използва и "мани админ плъгин" за звуците и добавките ... искам да кажа , че вече има всичко нужно за 1 добър сървар на сурс-а ... ще е много яко ако се направи един еврокомски. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mepk Posted June 21, 2006 Share Posted June 21, 2006 q kajete broodwar serverite koito znaete !? az 4at pat vlizam v bnet.tog.net bnet.fishbattle.net aide ostanaha li broodajii Link to comment Share on other sites More sharing options...
russsi Posted July 17, 2006 Share Posted July 17, 2006 Няма да е зле да се пусне едно сърварче за Prey. Не съм я играл в мулти, но смятам че то изобщо няма да е лошо. Играта е динамична и е много над нивото на средните FPS-та. Ще е хубаво да има и едно сърварче за Prey. Мисля че ще има голям интерес. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KenwooD Posted July 17, 2006 Share Posted July 17, 2006 Няма да е зле да се пусне едно сърварче за Prey. Не съм я играл в мулти, но смятам че то изобщо няма да е лошо. Играта е динамична и е много над нивото на средните FPS-та. Ще е хубаво да има и едно сърварче за Prey. Мисля че ще има голям интерес. А бе като гледам изикванията на играта едва ли много хора ще могат да си го позволят,а и в мулти ще лагва много. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted July 30, 2006 Share Posted July 30, 2006 Кой от НФС-ите може да се играе мултиплейър по ИП ? Или ако не по ИП по какъв друг начин ... м/у Евроком и ГГбит ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raging Fire Posted July 30, 2006 Share Posted July 30, 2006 Кой от НФС-ите може да се играе мултиплейър по ИП ? Или ако не по ИП по какъв друг начин ... м/у Евроком и ГГбит ? едно време имаше сървър на nfsu, всички серий след нея включват мултиплеър "over internet" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.