Jump to content
BulForum.com

Multiplayer Game Servers

furiozo

Recommended Posts

• 2 weeks later...
  • Replies 252
  • Created
  • Last Reply
  • 2 weeks later...

nqkoj moje li da mi pomogne primerno iskam da igraq s moj priqtel dadena igra no bez syrvyr pak 4rez internet na tcp/ip conectin li trqbva da ida i ima li zna4enie tyj kato na priqtelqt mi cabelniqt modem mu e vyrzan prez usb a az sym s lan kartata ima li zna4enie i towa blagodarq predvaritelno

• 3 weeks later...
  Mechka said:
awe mai mi bannaha IP ot play.evrokom.net

bez da iskam pusnah 2 konekcii

nemoi li da sa oprawi

Divaka said:
Оправя се,мен ме баннаха поради същата причина и след 1 час се оправи,или по-малко беше. :)

Na vseki kragal 4as ti mahat banna.Na vseki kragal 4as na 4asovnika po to4no.

Taka vednaj me bannaha kam 12 be deset i v 12 se upravi :)

• 2 weeks later...

има един с ник AGRESSIVE и играе в cs 1.6 сървърите и постоянно ползва хакове и спиидове и разваля играта на останалите хора.

Направете нещо по въпроса!

:D :D Nai QKOTO shte bude ako se napravi Survar za WoW [World of war craft] shtoto i bez tva q ima v wareza ,a kato igraesh v nqkoi vanshen survar igraesh 5-6-7-8-9-10 min i ti se skapva nastroenieto i si chupish klavieturata [kato men] i posle si kopuvash nova :D :D

• 3 weeks later...
Guest PACO22
:punk imali deistvast sarvar za '' Medal of honor''? imam predvid ggbit ili warez v kraen slucai evrokom.pitam zastoto si pravim nie sarvar i si pucame 4,5 coveka.ako sme povece stee po dobre.ponqkoga se vklucvat i drugi igraci-kak ni nadusvat neznam no iskam da nauca na vsqka cena!!!! :angry1

ggbit nqmat game serveri...pone ne mi e izvestno da imat. Game serverite na wareza...ili ina4e kazano evrokom se namirat na play.evrocom.net

Ako iskash da namerish narod pishi tam. Namirat vi poneje servera vi e s nisuk ping za bg-te i suotvetno ste naj-otgore v spisuka podreden po ping. Ili variqnt 2...vi vijdat kato localen server...

• 2 weeks later...
  minotavar said:
Няма ли да направите сървар за AGE OF KINGS?Все пак това си е класика.

Въщност някои знае ли каде може да се играе АОК в мрежа?

Mejdu drugoto moje da se igrae prez gamespy.Tam vsqka ve4er ima okolo 100 gamers koito si cykat age of empires II.Pyk ako ima6 originala idi v MS Zone tam sa pone 3000 vseki put :P

• 1 month later...
  • 1 month later...
  demon4o said:
Hora shto ne napravite edin syrvar na FarCry.

Кой ще играе?

ICE_pz said:
Здравейте аз съм нов тук!Моля ви не ми се смейте ако ви питам или кажа нещо смешно!

Не му е мястото тук на този пост ;)

kalchev said:
има един с ник AGRESSIVE и играе в cs 1.6 сървърите и постоянно ползва хакове и спиидове и разваля играта на останалите хора.

Направете нещо по въпроса!

Това е за тук!

mega boy said:
:punk game survars 212.104.26 :tongue

Гейм сървари на каква игра?!

Mepk said:
Nqkoi moje li da se varje kum headoff server na CS ? Igrata  ne gi vijda izob6to , puk na saita pi6e 4e si ba4kat. Tva da ne e nqkva prostotia m/u evrocom i headoff

Има много ЕК-мски игра4и там ;).Трябва да ваведеш правилно ИП-то и ще ти покаже сърварите...На едно ИП има по доста сървари ;)

• 3 weeks later...

Може ли няккой да ми обясни като на олигофрен как става това с Counter-Strike първо коя версия ми тряа да инстална на компа и какви други настройки ми тряат да играя CS в мултиплеар,аз съм към ГГбитнет.БЛАГОДАРЯ предварително :lol:

S edin priqtel iskame da igraem v mreja CS 1.5

S nego sme na edin i syshti dostavchik -ggbit

no kogato toi pishe moeto IP ne iska da go connectne :confused

pomoslih si da ne e ot razlichie vyv versiqta no ne e

i se chudq ot kakvo moje da e

ako na nqkoi mu se e sluchvalo podoben problem neka mi pomogne che bez CS 1.5 e losho

are nalitaite na hamachi. tam nqma dostavci4i (na koito i dostav4ik i da si se taq pak igraete) sait za programata hamachi az sum si napravil server

name: SC:BW*CS1.5*NFSU2

pass: gamez

ina4e ima sait za server na starcraft BW : gosugamers potursete go v google.com

a znam i za drug server- bg e :

name: VPN-Gaming-BG

pass: welcome

i ...

name: VPN-Gaming-BG3

pass: welcome

ei tva sa massove server4eta :D are sega svalqite cs ver 15 i nfsu2 i SC:BW 1.13 i da igraem. tuk BTW postvaite serveri i za hamachi ako znaete 4e az nemoga da namerq pove4e. koito iska da igraem da me PM stava li? :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...