Jump to content
BulForum.com

Multiplayer Game Servers

furiozo

Recommended Posts

• Replies 252
  • Created
  • Last Reply

Казвам ви ако Savage е наистина толкова добра колкото се очакваше ще засенчи всичките игри които имаме сървъри!

Niakoi 6te mje li da mi pomodne s Battle.net na Diablo II exp . Na4i djoinvam se kam vladisls' BNET i vlizam i kakvo triaa sled tova da se prai - triaa li da znam imeto na igrata za da se joina v smisal 6toto nikade ia niaa napisana i kak da se joina :confused

A i za Battle.net ama ne toia na wareza a toia "istinskia" :lol: na4i imam originalen cd key davam connect i mi vadi edno saob6enie "Battle.net was unable to properly identify your application version" i ne moga da vleza.V supporta pi6e 4e tva go dava kato ia6 virus niakav ama az niakolko pati s fprot go minah i e 4ist compa.Niakoi da znae ot kakvo moje da e?

777 said:
Niakoi 6te mje li da mi pomodne s Battle.net na Diablo II exp . Na4i djoinvam se kam vladisls' BNET i vlizam i kakvo triaa sled tova da se prai - triaa li da znam imeto na igrata za da se joina v smisal 6toto nikade ia niaa napisana i kak da se joina  :confused

A i za Battle.net ama ne toia na wareza a toia "istinskia" :lol: na4i imam originalen cd key davam connect i mi vadi edno saob6enie "Battle.net was unable to properly identify your application version" i ne moga da vleza.V supporta pi6e 4e tva go dava kato ia6 virus niakav ama az niakolko pati s fprot go minah i e 4ist compa.Niakoi  da znae ot kakvo moje da e?

I na men mi dava su6toto suob6tenie :sick (vupreki, 4e niamam originalen CD-key). Ne znam ot kakvo e, no silno me sumniava da e ot virus, za6toto imam Norton Antivirus 2003 i Norton Internet Security. Vupreki tova, ako iska6, moje6 da si gi drapne6 za po-sigurno. Izpolzvay tezi link-ove:

Norton Antivirus 2003

Norton Internet Security

Dobra a niakoii da moje da mi kaje kakvo drugo e neobhodimo osven v 1.09d za da se djatja na diabloto v Battle.net(tozi na wareza) bezproblemno, 6toto kato si go napavia sarvara i vleza igrata mi zabiva po niakoe vreme(primerno kato se opitam da napravia town portal) :confused .Edin 4ovek ot drugia forum kazva 4e ima sa6tia problem.Niakoi da moje da pomogne???

абе има една програма за едитване на реалм-ите на баттле.нет-а сваляш пускаш и си адд-ваш сервер-а дет е на уарезза :) при мене нямаше никакви проблеми ;)

tva sys zabivaneto e shtoto v momenta servera ima MOD Eastern Sun i ako igracha ne e s nego go puska ama po nqkoe vreme mu zabiva

ako nqkoi iska da igrae da kaje na kvo go iska

na vladisls servera ima edin realm s LOD i edin s ES, tam syshto trqbva da mojete da igraete

nachi ima si dedicete server no se vijda pres internet obache napraveto go da e samo CTF i slayer ot vreme na vreme shtoto drugite sa tupi nai iako e CTF togava shouuto e nai goliamo i slayer i bes kartata domination zashtoto e super lagava tazi karta niama smisul ot neia

Момчета (и момичета) много да ви се примоля, да направите server на BattleField 1942: Desert Combat mod. Поне по мое мнение това е най-добрия mod за BF който има, а и не трябва нито един официален expansion. Ако няма да стане поне кажете.

GOGO said:
Момчета (и момичета) много да ви се примоля, да направите server на BattleField 1942: Desert Combat mod. Поне по мое мнение това е най-добрия mod за BF който има, а и не трябва нито един официален expansion. Ако няма да стане поне кажете.

ne mislq 4e ima smis1l ot tak1v server.nikoi ne igrae ba BF

kakto nqma smis1l i ot serverite :

MOHAA-SH

Counter-Strike 1.6

ET Clans (predi i tam se igrae6e ma sq nikoi ne vliza)

Quake 3

CS 1.6 ima smisul. Kogato golemite zali minat na 1.6 shte trqbva pak da se puska. A sega igraem ot 1-10 choveka MAX sum hvashtal. Za drugite sum suglasen :D

Mislq, 4e nqma da e zle, ako se pusne nqkuv surver i na Team Fortreess. Igrata mnogo me kefi i mislq,4e tova se otnasq ne samo za men. Ako ima drugi privurjenici na tazi ideq, molq obadete se, ta da vidqt, 4e sme mnogo i da pusnat edin surver xorata :rolleyes: .

Не бе, аз за Desert Combat молех, щото според мен е доста по-интересен от оригинала + expansion-ите. Ама то май само аз си го харесвам. Както стане, така, в крайна сметка.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...